20 Bedste Widows Peak frisurer til mænd

Indholdsfortegnelse

Når det kommer til hår, er de fleste mænds frygt nummer et skaldethed (især for tidlig skaldethed), og dette bliver talt meget om i hårverdenen. Mange mænds anden frygt får imidlertid ikke nær så meget opmærksomhed. Denne frygt er den meget frygtede enkens højdepunkt.

Den lille trekantede hårgrænse kan sende gys ned ad ryggen på enhver mand, der tager sit hår alvorligt. Hvorfor? Af en eller anden grund har enkens top udviklet et ry for at være grimt, så enkens spidsfrisurer bliver ikke diskuteret så ofte.

At have en enkels spids er som at have brune øjne. Det er på en måde anderledes, men det er slet ikke dårligt.

Men sandheden er, at enkens top simpelthen er et andet element. Nogle mænd har blå øjne, andre har brune, andre har grønne og så videre. At have en enkels spids er som at have brune øjne. Det er på en måde anderledes, men det er slet ikke dårligt.

For at bevise det har vi sammensat en liste over enkens spidsfrisurer, der fungerer godt med dette træk. Vi har også nogle tips til dig, så du kan få et stilfuldt snit og elske det.

Hvad gør jeg med enkens højdepunkt?

Hvis du har enkens højdepunkt, har du en af ​​to muligheder: fremhæv det eller skjul det. Dette kommer ned til personlig præference, og du kan nemt have stilfuldt hår på begge måder.

Fremhæve det ved at vælge en af ​​mange enkes spidsfrisurer vil skabe et unikt fokuspunkt på dit ansigt. Ved at gøre din enkes top til omdrejningspunktet for din frisure, skiller du dig ud med et unikt udseende.

Ved at gøre din enkes top til omdrejningspunktet for din frisure, skiller du dig ud med et unikt look.

For at skjule din top, skal du vælge en frisure, der er mere ubeskrivelig. Du har et andet sæt muligheder her, der giver dig mulighed for at trække opmærksomheden væk fra det.

Uanset om du vil fremhæve eller skjule din højdepunkt, her er nogle fine enkes spidsfrisurer til at komme i gang.

Underskåret

Underskæringen rammer igen! Denne meget alsidige snit udgør også en af ​​de bedste enkes frisurer. Kortsiderne understreger toppen, og hvis du går efter en slicked-back undercut, bliver toppen endnu mere udtalt. Dette giver dig en flot symmetrisk stil, der supplerer din top. Dette er et godt look, hvis du kan lide den retrostil, det ofte forbindes med. Du kan også prøve et mere nutidigt spin på det, som den frakoblede underskæring. Dette giver dig mulighed for at gøre dit hårklipp lidt asymmetrisk ved at kæmme over dit hår til den ene side. Blandt alle enkens spidsfrisurer tilbyder underskæringen en høj stilfaktor. Det kræver også regelmæssig vedligeholdelse, så du bliver nødt til at lægge arbejdet i det, men resultaterne bliver spektakulære.

Pompadour

En anden retromulighed, pompadouren er en af ​​de lettest genkendelige enkes topklipninger. Uanset om du vælger den korte eller høje version, er pompadouren en af ​​de mest stilfulde måder at rocke en enkestop på. Ligesom underskæringen kommer dette også med en høj stilfaktor og en høj vedligeholdelsesfaktor. Hvis du har tid til at dedikere dit hår, er en af ​​disse to styles ideel til dig. Pompadouren giver et lidt mere “smøremiddel” look, hvilket gør den en smule mindre fleksibel end en underskæring. Hvis du graver pompadourens æstetik og vil fremhæve din enkes top, så gå efter det! Tag nogle manchetterede jeans og en jakke på for at få den fulde retroeffekt.

Kort saks

En enkespids ser ekstremt godt ud med et godt klassisk saksesnit. Kombiner det med et velplejet skæg, og du får en fantastisk ramme til dit ansigt.

Buzz Cut

Er kort hår din stil? At gå med et traditionelt buzz cut er en fantastisk måde at fremhæve din top. Hårets korthed bringer toppen frem, hvilket giver din hårgrænse en defineret kant. Når det kommer til buzz -nedskæringer, har du ganske mange at vælge imellem. Du kan vælge en traditionel hærstil, der efterlader lidt på hovedet. Induktionssnittet er den mest ekstreme mulighed her, mens butch cut eller crew cut efterlader lidt mere hår på toppen. Som en bonus er buzz -snit lette frisurer med lav vedligeholdelse, så hvis du lever et travlt liv, er et buzz -snit et godt valg.

Vil du skjule din enkes højdepunkt?

Hvis du anser enkens top for at være grim (eller måske du ikke kan lide nogen af ​​stilarterne indtil videre), er næste nogle enkespidsfrisurer, der maskerer hårgrænsen godt.

Frynser

Hvis du vil skjule din enkes top, skal du sandsynligvis vælge en frisure med en længere pandehår (pandehår) eller længere hår generelt. Med den lige frynser når dit pandehår dine øjenbryn, og dette maskerer din hårgrænse. Dette er ideelt til fyre med lange ansigter og også til fyre, der kan lide underskåret stil, men ikke kan lide deres højdepunkt. Siderne er skåret i underskåret stil, hvilket gør det lige frynsesnit stilfuldt, men ikke vildt.

Rodet Fringe

Denne variation på den lige fryns tilføjer et strejf af ungdommelig energi og en sorgløs holdning til dit hår. Hvis dette passer til din stil, er det en god måde at dække over enkens top. Du skal bruge lidt voks af god kvalitet for at trække dette af, men der er minimal styling involveret. Det er en af ​​de mest unikke enkes spidsfrisurer, og det gør dit hår til omdrejningspunktet i stedet for din hårgrænse.

Drop Fade

Fade er en af ​​de tidløse frisurer; du kan simpelthen ikke gå galt med det. Fade kan ændres efter din smag, så du kan holde pandehårene længe nok til at blive børstet fremad og dermed skjule din enkes top. Fades går godt med flere ansigtsformer og hårtyper, og de tilføjer også en dejlig dimension til dit hår. Dette snit kræver ikke meget vedligeholdelse og giver en nem måde at tilføre dit hår seriøs stil. Det er også en af ​​de mest alsidige enkes spidsfrisurer.

Besætningsskåret Christian Bale

Hvem siger, at en enkens højdepunkt er noget at være flov over? Tag Christian Bale -tilgangen og omfavn den. Denne rene og enkle besætningssnit er let at vedligeholde og ser delen ud - selv uden at dække din top!

Slicked Back Undercut

Hvis din enkes højdepunkt ikke er for ujævn, er denne glatte ryggen en anden tidløs stil til at omfavne den. Der er noget hipsterisk over dette særlige look, og den V-formede top tilføjer kun mere ungdommelig vinkel.

Side fejet Lundgren

Side-fejede haircuts fungerer for alle, der leder efter lidt mere klasse. Med enkens højdepunkt vil du opdage, at det at feje det halve hår ud til siden smelter godt sammen med den centrale vinkel.

Garrett Hedlunds Slicked Back Hairstyle

Her er endnu et hårklipp, hvor toppen er skåret tilbage for et respektabelt, vintage look. Igen skjuler du ikke enkens højdepunkt, men det stikker ikke lige meget ved dig med alle krøllerne.

Længere Hair Reeves

Tjek Keanu Reeves ’langhårede stil. Med delen langs midten hænger håret naturligt af på hver side. Den lille enkens top er bestemt synlig, men fungerer fint med delen.

Taper Fade med sidebørste

Dette er en anden side-fejet snit, der demonstrerer, hvordan du kan omfavne toppen. Med den naturlige strømning af håret, der skubber til højre, virker det lille V ikke for iøjnefaldende.

Frakoblet hudfade

For en mindre fremtrædende enkespids, hvorfor ikke eksperimentere med en mohawk eller faux hawk? Hvis alt dit hår er koncentreret i en linje langs midten af ​​dit hoved, er det lille fremspring på forsiden næppe mærkbart.

Krøllet top med konisk tempel

Lad os se det i øjnene, du har ikke rigtig brug for en særlig klipning, bare fordi du har en enes top. Tjek dette moderne krøllede snit med en fade på siden. Det er et ret normalt snit og ser fint ud med toppen.

Pompadour med Mid Fade

Denne pompadour er en anden tilbagelænet tilgang til at tackle enkens top. Med den lange top og kortsiderne har V-formen på panden en dybdekontrast, der skal suppleres.

Enkens spids

Igen: dette er et helt normalt hårklipp. Denne enkle stil med en mellemlang længde og mellemlange sider - stylet med et lille produkt og noget kæmning - ser slet ikke så slemt ud!

Side fejet frynser

Her er en side-fejet fryns. Endnu en gang ser vi motivet til at feje håret ud til siden, der supplerer enkens top. Da den forreste krølle hænger så lavt ned, tror du måske, at der slet ikke er nogen top ved første øjekast.

Besætningsskåret Damon

Et lidt længere snit end tidligere, dette besætningssnit omfavner enkens top. Den lille krølle på toppen tilføjer et køligt teksturelement til et ellers meget forenklet look.

Buzz Cut af Aaron Paul

For de mindre hakkede enkers toppe vil et besætningsskær også fungere. Med ekstremt kort hår er dette snit masser af mandigt og meget finurligt.

Subtile Enkens Peak med Drop Fade

Enkens højdepunkt kan gøres fancy ved at forme den oplagte og udskære line -ups med en barbermaskine. Det bringer enketoppen endnu mere frem. Desuden er toppen tørt struktureret med halvkrøllet bølget mønster, og siderne er næsten højt falmede for et renere look.

Strengt side fejet og underskåret

Dette er en anden variant af enkens højdepunkt, idet håret vokser længere, så det snurrer på den anden side, hvilket giver en næsten sidedel. Desuden skjuler det også de tilbagegående hårgrænshjørner, uden at det reducerer nogen panache. Siderne er underskåret falmede for at få tatoveringen frem i sin helhed.

Tykhåret Enkens Peak med Push Back

Tykt hår gør altid underværker, når det gøres rigtigt ligesom dette, toppen skubbes helt tilbage og giver et meget robust, men vedligeholdt look. Siderne er let tilspidsede, hvor lydstyrken forbliver uberørt, men alligevel ser meget kontrolleret ud, skægget gør meget vægtløftning ved at balancere ansigtet.

Slicked Back Taper Faded

Hvem sagde, at enkens højdepunkt var ret overvurderet? Tag et kig på dette retro-inspirerede look med en fræk glat ryg til at begynde med. Siderne er koniske falmede uden underskæring for at få det til at se ét helt ud. Denne er et af de seje 60’er -looks.

Undercut Widow's Peak med lavt falmede sider

Widow's Peak er en stilfuld erklæring, men denne er en kombination af mange. Siderne er i første omgang underskåret, den glatte koniske fade. Templet er helt falmet for det pæne look plus toppen er børstet op.

Subtile Enkens Peak med Bølget Push Back

Dette ligner meget den, hvor Bradley Cooper skubber sit hår tilbage, og da det er lige så bølget som dette, resulterer det i en meget flot top med en skubbet tilbage hårgrænse. Når det er sagt, er siderne let tilspidsede for tekstur.

Tynde delte mellem falmede sider

Tynd del med en underskåret konisk fade er et ganske stilfuldt look. Plus toppen er ret lang med en slicked-backed tekstur med sideskæring gør det så sjovt. De falmede sider får skægget til at se meget rent og robust ud.

Tynd børste med chill multe

Dette er ikke din sædvanlige enkes højdepunkt, den subtile form af det får et vanvittigt godt udseende. Børstning gør det trendy plus siderne er undercut koniske fade. Fades på siderne gør det isoleret med multe på bagsiden gør det sjovt.

Ice Cold Widows Peak with Taper

Den børstede tekstur tilføjer det yngre perspektiv til det, men siderne er fint tilspidsede til det pæne look. Farven er skraveret fra mørkt til lys, hvilket gør dette til et meget detaljeret, men alligevel afslappet look.

Casual Tossed Widow's Peak

Det er så svært ikke at lægge mærke til denne ene seje klipning. Toppen er helt afslappet og nedkølet med det kastede look, men tingene bliver interessante, når multen bagfra kommer i spil. Siden er tilspidset for at tiltrække opmærksomhed på bagsiden.

Retro sideskilt tynd del

Alt ved denne stil er subtilt sjovt, farven er et sted mellem grønt og gyldent, hvorimod retro -side -fejningen er noget, der tiltrækker opmærksomhed. Den tynde del gør kun frisuren mere levende og tydelig med chill falmede sider.

Halvkrøllet elefantstamme

At bringe stilen tilbage fra 90'erne er den nye trend, og dette er det bedste eksempel på det samme. Elefantstammen er det, der gør denne helt retro med siderne koniske for et pænt look.

Sidebørstet Enkens Peak med Mid Fade

Selvfølgelig vil en med denne frække sidebørste og sådanne lige tråde have et dejligt smil. Midttonen her er praktisk til at bevare det pæne udseende. Fade hjælper skægget i spil, som derefter effektivt balancerer ansigtet.

Skarp underskæring med tyk sidetop

Vi ved alle, at vi får brug for et eller andet produkt til denne, nu er det ude af vejen, nøglen her er at have et skarpt sidesveje undergravet, mens toppen stadig har god nok volumen med sider, der har konisk fade. Fade hjælper med at rense barberingen for at maksimere looket med ren barbering.

Enkens Peaked Hard Part

Toppen her er ganske subtil, men effekten er ganske pæn. Siden er hårdt skilt til den panache med en underskæring, der kommer til nytte. Siden er tilspidset til det pæne look generelt med templet falmet for en pæn skægblanding.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave