20 Edgy mænds frisurer du behøver at vide

Den engang “rockstar exclusive” er nu en all-time high, og det er en fantastisk måde at give dit hår det bad boy look, du måske leder efter.

Det, der definerer edgy mænds haircuts, er deres eksperimentelle tendenser, at være tussles, undercuts, mohawks, lyse farver eller endda blegning, you name it. Så længe det er innovativt, er himlen grænsen.

Blandt fordelene ved at vælge den kantede stil er, at den har nok former til at passe godt til enhver ansigtstype. Enten firkantet, rundt eller ovalt, kan du let få en frisk, kantet herreklip efter en 5-minutters snak med din frisør.

Vi udarbejdede et særligt udvalg af edgy mænds haircuts -eksempler, som du kan bruge som inspiration til dit eget eksklusive snit. Tjek det ud.

Medium Shaggy

Hemmeligheden her er at holde det rodet! Alle kan trække denne ud, så længe du har en stærk kæbe, folk med et rundere ansigt skal muligvis vokse noget ansigtshår først, ellers kan du ende med at ligne en ballon.

Kendt som rockstjernens favorit, er den lurvede og rodede kombination ikke kun super let at vedligeholde, men den får dig også til at se køligere ud med det samme.

Faux Hawk

Faux Hawk har eksisteret i lang tid, men har for nylig fået meget plads på grund af sin vilde og funky stil. Anbefalet især til dem med runde ansigter, giver faux dit hoved mere form og definition, i kontrast til dit hoveds rundhed, hvilket hjælper med at undgå stigmatisering af "baby ansigt".

Bring mig ikke hjem til mor

Dette er en meget fed stil, der helt sikkert vil give dig mulighed for at afgive en erklæring, uanset hvor du går. Dette look udfordrer reglerne for Mushroom Cut med skarpe kanter, men fastholder formen, og det parret med barberede sider giver den ønskede top for at komplimentere stilen.

Mænd Hestehale

Kun for mennesker med velsignede gener. Hvis du har et sundt tykt hår, fungerer en simpel lav pony i dit look som et cool tilbehør. Det er let at lave, lav vedligeholdelse og ser rigtig godt ud.

Inden du vælger et hårklipp, anbefaler vi dig altid at spørge din frisør om hans mening, da han sandsynligvis ved, hvad der passer bedre til din ansigtsform og hårtype.

Frakoblet underskæring

Fra den mest overdrevent nuværende stil i verden ser det ud til, at alle mænd og drenge derude får en, fra Hollywoods fineste Jude Law, til den verdensberømte fodboldstjerne David Beckham. Underskæringen er perfekt til dem, der har firkantede ansigter, der står meget i kontrast til stærke kæbeliner, hvilket får dem til at se skarpere og stærkere ud.

Udviklet

Det forfærdelige look er en blanding af et mere klassisk look med et samtidigt touch, og styler det til siderne ved hjælp af noget mat vil give dig et perfekt edgy look. Dette snit er velbåret af alle aldre og hårtyper og ser godt ud på de fleste ansigtsformer, det anbefales til rundere ansigter for at undgå at efterlade for meget bredde på siderne.

Praktisk, stilfuld og let at vedligeholde, helt sikkert blandt de bedste edgy har at tilbyde.

Stråler med høj volumen

Kraftfulde underskæringer er ikke noget ud over det sædvanlige i dag. Når det er sagt, er denne underkontrast med høj kontrast kombineret med en kantet del, tråde foran og masser af tatoveringer. Kantet? Ja.

Underskåret vinget mellemdel

Her er en virkelig unik stil: Tag den solide base, der er en underskæring, og tilføj en partition i midten. Dette gammeldags look fungerer godt til en kantet, hipsterisk følelse, når det kombineres med ansigtshår.

Skub det klassiske hår tilbage med falmet side

Hvis almindelige underskæringer er for kedelige for dig, så kan du altid sparke dem et par trin ved at barbere siderne ekstra kort. Tilføj bare et skæg til dette ultra-maskuline, moderne look.

Farvede pandehår med hårdt undersnit

Beskæringsfrisurer opfattes allerede som kantede, men hvis du tilføjer en kort fade i siderne og nogle farverige højdepunkter, er dette, hvad du får. Der er ingen tvivl om, at du vil skille dig ud med dette look!

Side fejet

Lange, side-fejede haircuts er et glimrende valg, hvis du vil have noget, der er kantet, men ikke nødvendigvis underligt. Udført rigtigt, kan dette være en yderst attraktiv stil.

Topknude

Dette kantede look har et par komponenter: en tæt barbering på siderne, langt hår på toppen og en knold bagpå. Hvis det ikke var nok, er der også smidt noget ansigtshår ind!

Hård lang top med overskæg

Her er endnu en frisure med den kantede, hipster-agtige fornemmelse. Det er et mellemlangt, side-fejet hårklipp med korte sider og noget gammeldags ansigtshår.

Top med høj volumen med Widows Peak

Det er bestemt ikke udseendet for alle, men en stor volumen, blowout-lignende stil som denne vil helt sikkert skille sig ud. Det er heller ikke for vildt, så det fungerer stadig for seriøst, dagligt liv.

Vinklet moppetop

Gør en kort moppetop cool ved at introducere nogle vinkler til udseendet. Denne børstede, vinklede stil er kantet, men slipper afsted med det.

Bølget tekstureret frynser

Har du brug for noget særligt kedeligt? Hvorfor ikke prøve en faux-hawk, der kombinerer en struktureret frynser ovenpå med nogle vilde hårgrænsdesign på siden.

Ekstrem bølge

Denne stil ligger et sted på spektret mellem en underskæring og en mohawk. Alt, vi ved med sikkerhed, er, at det garanteret vil dreje hoveder.

Justin Biebers side fejet farvede frynser

Her er Justin Biebers opfattelse af den lange, side-fejede frisure. For at gøre det bare lidt ekstra kantet, har han også farvet sit hår en lys blond.

Moderne Quiff frisure

En quiff er ikke noget for specielt i sig selv. Men introducer masser af bølger og tekstur ovenpå, og du ender med et lidt kantet, men stadig behersket look.

Hard Part Pompadour

Denne pompadour har masser af volumen og ikke en, men to hårde dele til et edgy twist. Tilføj solbriller, en piercing og noget ansigtshår, og det resulterende look føles meget moderne.

Sidesvejet underskæring

Denne stil er endnu en lang, side-fejet moppe. Det er dog skåret ultrakort på siderne for en underskåret-lignende flare og har også usædvanligt langt og tykt ansigtshår.

Tekstureret kantet pandehår

En simpel fryns som denne ville være ret almindelig, hvis ikke for al den tekstur, der er tilføjet. Dette kantede, rodede look føles helt sikkert som et hårdt klipning.

Farve hård blæser

Hvad kan være mere kantet end en rodet klipning kombineret med en skør farve. Lyserød (og forskellige nuancer af det) er ikke en farve, du ser meget blandt mænd, og når du parrer den med dette mohawk-inspirerede snit, er du sikker på at være centrum for opmærksomheden.

Psychobilly Mohawk

En mohawk, uanset hvilken måde du skærer den på, er en ekstremt edgy 'do - men har du set psykobilly mohawk? Lad os bare sige, at det får dine kæber til at falde.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave