Guide til hårklippestørrelser i 2022 - Frisure Ideer i dag

Hvis du har været fast derhjemme de sidste par uger, så er du sandsynligvis længe siden til et hårklipp. Måske har du set nogle tutorials om hårklipning, men du er stadig forvirret om hårklipperstørrelser. I denne visuelle guide viser vi dig, hvordan hver klippestørrelse ser ud og giver dig lidt stilinspiration.

Ryan Gosling Clean Trim | Clippers Størrelse 0

En klipperindstilling på 0 giver den kortest mulige klipning (bortset fra at barbere alt dit hår af og blive skaldet). Det giver dig effektivt en hudtoning overalt, så denne længde er bedst til super korte buzz -snit som den, der er vist her.

Zayn Maliks Clean Look | Clippers Størrelse 1

Klippere nr. 1 efterlader omkring 1/8 tommer hår på dit hoved, så dit hår vil se betydeligt fyldigere ud, end hvis du havde brugt en #0. Det er selvfølgelig stadig ekstremt kort, men forskellen er mærkbar.

Tom Hardy Slit | Clippers Størrelse 2

Med en #2 -vagt (hvilket svarer til omkring 1/4 af en tomme hår), har du faktisk et par stylingsmuligheder som hvad Tom Hardy har gjort her med sin slidsede hårgrænse.

Zachary Quinto Pocky Hairline | Clippers Størrelse 3

En vagtstørrelse på 3 efterlader dig med 3/8 tommer hår, og i denne længde kan du se en alvorlig krop til håret. Selv at gå fra en #2 til en #3 gør en kæmpe forskel. Vi anbefaler #3, hvis du ikke vil gå super kort.

Rens Chris Evans | Clippers Størrelse 4

En klipper #4 tager dig op til en halv tommer hår, hvilket gør det fantastisk til rene og sprøde styles, som den Chris Evans dyrker her.

Frække Ryan Reynolds Crew Cut | Clippers Størrelse 5

#5 klippere efterlader også en masse fylde i håret, især hvis dit hår er på den tykkere side. I denne størrelse kan du også eksperimentere med at bruge flere klippeskærmstørrelser til at skabe kortere sider og en lidt længere top.

Kellan Lutz's Short Spikes | Clippers Størrelse 6

Hvis du har naturligt bølget eller krøllet hår, men ønsker noget kortere, kan en #6 vagt være din perfekte ramme. Det efterlader lige nok hår til at style-her rocker Kellan Lutz nogle korte pigge.

Aaron Pauls længere top | Clippers Størrelse 7

Her er et andet look, du kan opnå med flere klippestørrelser. Hvis dit hår er vokset lidt ud, og du vil beholde noget af det volumen, kan du prøve at lade toppen være uberørt og bruge en #7 på siderne.

Justin Bieber med rodet top | Clippers Størrelse 8

Endelig efterlader en #8 -indstilling en hel centimeter hår på hovedet, så denne indstilling er ideel, hvis du har brug for et hårklipp, men ikke vil gå for kort. Tag et kig på, hvordan Justin Beiber har brugt en #8 på siderne og ladet toppen vokse ud til et meget fyldigt look.

Holde øjeForskellige klippeapparater i aktion

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave