40 Eventyrlystne børster op til frisørideer + Sådan klipper og styler du

Indholdsfortegnelse

Selvom du ikke kender det ved navn, har du sikkert set børstet frisure i aktion. Med sit unikt forvirrede udseende er det ved at blive en af ​​årets mest ikoniske herrefrisurer.

Hvad er børstet frisure?

Med en børstet frisure er håret på toppen af ​​hovedet stylet opad på en rodet måde. Siderne og bagsiden er skåret kort med enten en underskæring, fade eller konisk. Dette giver quiffen et lignende udseende. Mens kun hårets forside er stylet i quiffen, er hele toppen stylet i børstet frisure.

Hvad har jeg brug for til at børste frisuren op?

Du skal tage nogle forberedelser, før du får en børstet frisure.

For det første skal håret oven på dit hoved være 2 til 4 tommer langt. Det kan fungere med lidt kortere eller længere hår (1,5 til 4,5 tommer), men 2 til 4 tommer er den ideelle længde.

Denne klipning er bedst til glat eller bølget hår. Hvis dit hår er krøllet, har du svært ved at få børsten op i frisuren.

Selvom børstet frisure er såkaldt, fordi håret er børstet op, behøver du ikke nødvendigvis en børste. En kam vil også gøre jobbet. Hvis du har bølget hår, skal du bruge en kam med bred tand.

Du skal bruge noget hårvoks (eller mousse) af høj kvalitet til denne stil. Mens voks vil give et rodet look, giver mousse volumen og fungerer bedst med bølget hår.

Tag endelig en hårtørrer. Du er nu klar til at børste op frisuren til at pryde dit hoved.

Sådan styler du børstet frisure

Start med at påføre hårvoks eller mousse på dit fugtige hår. Du vil gerne lægge et godt lag voks på dit hår. Eksperimentering giver dig mulighed for at finde ud af den rigtige mængde.
Når du påfører produktet, skal du style dit hår opad. Style det som om du spider det, men gør det rodet og ikke defineret. Du kan style det med dine fingre og en børste eller kam.

Tag nu fat i din hårtørrer og peg den mod din forlås (pandehår). Brug dine fingre til at fortsætte med at style dit hår opad. Den varme luft fra hårtørrer og løft fra dine fingre vil give hovedbørsten op.

Når du er færdig med at style din forlås, kan du gå videre til at style håret oven på dit hoved. Arbejd baglæns, og gentag løftebevægelserne, mens du retter hårtørreren mod det hår, du styler. Fortsæt på denne måde, indtil du har en rocking brush up frisure.

Hvordan laver jeg min børste rigtigt?

Hvis du ikke får en god børstet frisure, kan du prøve at style dit hår med en pensel eller kam i stedet for dine fingre. Afhængigt af din hårtype og tekstur kan du bruge hårmousse i stedet for voks og omvendt. Du vil måske også prøve at påføre mere voks eller mousse, mens du styler.

Som med de fleste frisurer er eksperimentering nøglen. Efter lidt øvelse vil du kunne opnå en fantastisk børstet frisure.

Se galleriet herunder for mere inspiration:

Slank børstet farvet

Der er en række ting ved dette look, der helt sikkert fanger øjet. Først er selvfølgelig den slanke og stive børste op. Den hakkede tekstur øverst ser også stilfuld ud, og vi elsker også den askebrune farve.

Undercut + Brushed Up Fohawk

Dette er frisuren elsket af mange berømtheder, og det er let at se hvorfor. Den børstede og hakkete top ser super stilfuld ud sammen med underskæringen, plus de blonde højdepunkter tilføjer en ekstra dosis kølighed.

Længere Faux Hawk med børstet op foran

Med højden på denne faux hawk er du sikker på at skille dig ud fra resten! Dette vil fungere på længere hår - bare sørg for at bruge et stærkt produkt til at holde den faux hawk i topform.

Børstet pigget frisure

Hvis robust er din ting, er dette 'gør for dig'. Vælg vælgede lag og et godt hårprodukt for at opnå dette look.

Krøllet børste op og frakoblet design

Tilføj en lille ekstra oomph til dine krøller ved at bære dem i en børstet faux hawk. De tykke krøller øverst parret med de falmede sider og det frakoblede design giver et virkelig iøjnefaldende look.

Børst op mod solen

For en større punkflair, giv dit børstede hår en ekstra rodet tekstur og et fantastisk tofarvet farvejob.

Casual Brush Up

Selv den mest afslappede børste ser super cool ud, synes du ikke? Denne stil har bare lidt af en rodet tekstur foran for øjeblikkelig kant.

Lige Mid Fade med Straight Up Top

Midttonen på dette hårklipp udgør en slående kontrast til den børstede top. Det er en perfekt kombination af edgy og sofistikeret.

Casual korte tråde

En afslappet børste kan forbedre selv den mest afslappede frisure helt. En perfekt kombination af højde og tekstur gør tricket.

Tørt struktureret tyndt hår

Tyndt hår kan blive levende med den rigtige børstestil, selv når du vælger et simpelt snit og en subtil tekstur.

Klassisk børste med falmede sider

Dette er endnu et bevis på, at en børstning passer godt til falmede sider. Den bare udskæring understreger virkelig det tykkere hår øverst.

Rodet tekstur med lav fade

Denne stil har en lav fade og en krone, der er børstet frem. Fronten er i mellemtiden tættere og børstet op i en rodet stil. Elsker kombinationen af ​​teksturer her.

Fancy Brush Up plus barberet sidelinie

Den tykke børstede front og hudfade fremhæves yderligere med en barberet linje. Dette er et virkelig slående udseende generelt.

Lang børste med konisk

Længere hårlængder gør de mest iøjnefaldende børste-ups, er du ikke enig? Tjek denne stil, der har en lang top, der har givet et bevidst ujævnt look. Vi er også vilde med de blonde højdepunkter.

Subtil lav fade

En lav fade sammen med en tyk børstet top får dit hår til at se fyldigere og tættere ud. Tilføj bare en smule tekstur til toppen, og du er i gang.

Høj volumen underskæring

For et virkelig fremtrædende børstet look, skal du vælge høj lydstyrke øverst. Højden på denne quiff sammen med underskæringen vil helt sikkert gøre dig til centrum for opmærksomheden.

Drastic Brushed Up Undercut

Kan du tro den ekstreme højde på denne børste op? Parret med underskæringen, dette er et stort kantet look!

High Fade Undercut + børstet op foran

Balancer en høj fade med en krøllet krone. Børst derefter den forreste del for at afslutte det kølige og kantede look.

Brushed Up Undercut + Spiky Hair

Der er intet som en pigget frisure til at give dig den der punk -stemning. Her er den hakket børste op kombineret med en underskæring for ekstra sejhed.

Børstet op med Undercut

Vi kan godt lide, hvordan børsten op flyder i forskellige retninger, mens den strukturerede krone tilføjer det uklare udseende. Dette er det bevidst rodede udseende gjort rigtigt!

Høj volumenfinger kammet

Nu er dette en ægte Johnny Bravo! Ideel til længere hår, brush up har utrolig højde og volumen og en meget stilfuld finger-kæmmet tekstur.

Børstet pigget frisure

Når du kombinerer en pigget tekstur med stor højde (og lad os ikke glemme den rene og slanke fade), får du et så spektakulært hårklipp som dette!

Fremhævede børste op pigge

Som om de tårnhøje pigge ikke var iøjnefaldende nok, gør de blonde højdepunkter dette endnu mere til et fremtrædende look. Helt spikret den perfekte farve + stilkombination!

Høj volumen børste op med fade

Bortset fra den voluminøse børste op, er der to ting ved dette look, der virkelig fanger opmærksomhed: den upåklagelige gradient på fade og den perfekt trimmede hårgrænse.

Kortere børste op

Når det er umuligt at trække et salon-perfekt 'gør hver dag, er der lettere stilarter, der ser lige så smarte ud. Prøv denne korte børste, der er afslappet og rejser sig, men alligevel så stilfuld.

Brush Up Fade

Hvis pompadoren fra 50’erne fik en ultramoderne opdatering, ville det se sådan ud. Det glatte gelerede udseende, den hakkete tekstur og den militære fade afgiver alle store hårdhændede vibes.

Børst Længere Taper op

Hvis hård og rodet ikke er din ting, kan du dog vælge noget lavmælt og rent. Denne stil har en længere tilspidsning, en sidedel og en subtil tekstur øverst - perfekt til et normalt, dagligdagligt look.

Pompadour Style Børst op

En af de mest klassiske børstede frisurer, du kan prøve, er pompadouren. Denne blast fra 50'erne får dig til at ligne en dapper gammel Hollywood -stjerne.

Tekstureret børste op

Hvis du kan lide det enkelt, skal du vælge en ligetil børste med bare en subtil tekstur. Ubesværet, men åh-så-sejt!

Wild Brush up Skin Fade

Den netop rullede-ud-af-seng-trend går stærkt, og hvis du vil hoppe ind, er her børstet op efter dig. Der kræves ikke meget indsats, bare hold toppen så vild som muligt.

Rodet og alligevel elegant

Du ser ikke altid "rodet" og "elegant" sammen i en sætning, men her er en frisure, der viser, at du kan være begge på samme tid. Det uklare look er mange berømthedes go-to, og hvis det er godt nok til dem, er det bestemt godt nok for os!

Tekstureret med Skin Fade

Her flyder pigge i toppen i alle mulige retninger, og vi elsker totalt kaos. Kombiner det med en hudfade, og du har et stort punky look.

Flow tilbage tekstur

Fra kaos, lad os gå videre til noget lidt renere. Denne stil har en flot tekstur, der flyder fra forsiden til kronen, før den ender i et brist af hakkede tråde på bagsiden. Smukt!

Adam Levines hæftepensel

Adam Levines signaturpensel får dig til at ligne, at du lige er trådt ud af 50'erne.

Lange lag

Hvis du har lange lag øverst, er der meget plads til at eksperimentere med hensyn til tekstur. Prøv denne stykke stil lidt anime stemning.

Klassisk konisk og struktureret børste

Kan du ikke lide at eksperimentere med offbeat udseende? Denne stil med koniske sider og en krøllet tekstur på toppen er en klassiker og vil altid føles behagelig.

Platinstruktur børstet

Når du parrer en fed pensel med en stram farve, vender det garanteret hovedet. Prøv denne rodede stil i en platinblond nuance med mørke rødder.

Hårdt opdelte børste lag

Børst op på egen hånd er et meget fedt stiltræk, men lagdelingen gør det endnu sjovere. Lagene her er ret levende for at få stilen frem. Siderne er koniske falmede, men bemærker den tynde hårde del? Det er nøglen til pop.

Lang børste med konisk fade

Ligner det ikke en meget passende sporty mode -frisure? Toppen er børstet op, men hårets længde er ret lang, mens hårets bagside er ret tilspidset. Siderne er ret tilspidsede med en dejlig fræk hudfade for det ekstra pæne look.

Tyndt hår kontrolleret børste op

Børste er ikke lige spidse op, til tider er det krøllede tråde, der står så lige som de kan. Børstningen er bølget med et godt stykke arbejde med at styre teksturen med sider, der er koniske falmet for maksimal panache.

Tilbagegående hårgrænse, men den tynde børste op

Tyndt hår betyder ikke færre stiludsagn. Toppen her er perfekt stylet til en fræk børste, der rækker langt. Det plus siderne er tilspidsede falmet med et skæg, der kommer ind varmt og balancerer ansigtet ganske godt.

High Taper med hvirvlet børste op

En meget pæn og subtil, men alligevel ikke mangel på panache lige her med den frække høje tilspidsning med børste ovenpå med den svingning gør den meget kontrolleret og dop. Men da den er tykstrenget, har den brug for noget produkt for at blive på sin plads.

Fransk afgrøde eller børste op?

Nå, at blande forskellige stilarter kom aldrig så langt. Den øverste underskæring gør det muligt at få fransk afgrøde og børste helt op. Siderne er falmede, men toppen er det, der stjæler showet, især at blødt blondt farvestof bare dukker ganske godt.

Mohawked Brush Up med Mid Fade

Brush-ups kan være både formelle og uformelle. Denne er på sidstnævnte spektrum. Toppen er let mohawked, hvilket giver den en anelse hajagtig fornemmelse, idet siden er lidt mellemtonet, men ikke for hudtonet. Skægget her er en perfekt balancer.

Elegant Brush Up med koniske sider

Brush-ups behøver ikke at være alle ekstreme og skøre, nogle gange kan de være søde med krøllet børste op med en underskæring for at tilspidse siderne. Det aflange tempel ser meget cool ud med den halmbalance.

Pyramid tyndhåret børste-op

Vil du rokke ved dette look? Ret let, flad toppen og føntørringen forfra, så håret går op med et produkt for at hjælpe det med at blive der. Den tekstur i sidedelen gør underværker med tilspidsning på siderne med et balanceskæg for at redde!

Subtil børste op med sidebørste

Alsidigheden af ​​en børstning er ganske uden sidestykke, især den variation den giver er uovertruffen. Toppen er let børstet op her med siderne tilspidset, så toppen kan springe ud. Fade er ingen steder at se for at undgå det meget pæne look.

Casual Brush Up med falmet tempel

Tilbagegående hårgrænse er ikke så slemt, hvis det gøres rigtigt. Børstningen her er ret afslappet med en frit faldstekstur til de børstede tråde. Siderne er koniske fade med en fræk tempelfade og for at toppe alt, gør den rene barbering alt meget renere.

Tynd Pompadoured Brush Up

En pænt fluffet pompadour er et ganske eksotisk look især med det rustne blonde farvestof her. Siderne er koniske falmede og templet forsvandt også i fade. Skægget smelter ganske godt ind, hvilket giver et balanceret udseende generelt.

Tykke børste op tråde med underskæring

Pensel behøver ikke altid at være med håret på forsiden. Nogle gange er håret på selve toppen børstet op med sider, der er underskåret midt i fade. Skæget i bunden balancerer udseendet ganske pænt.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave