Smukke platinblonde højdepunkter, stilarter der skal kopieres - Frisure Ideer i dag

Indholdsfortegnelse

Når det kommer til lyse, blændende nuancer af blondine, er platin det første, man tænker på. Dette er en så eftertragtet nuance til hår, og med god grund. Det minder os om berømte Old Hollywood -stjerner som Marilyn Monroe og Jean Harlow, og også moderne celebs som Lady Gaga og Katy Perry.

Selvom en solid platinhårfarve ser fantastisk ud, kan selv et par højdepunkter på en mørkere bund være lige så elegant. De tilføjer et strejf af lysstyrke til brunt eller sort hår samt dybde og dimension til andre blondine nuancer. For et endnu mere unikt udseende kan du blande platin med andre usædvanlige hårfarver som lilla.

Alsidig og smuk, platinblond giver en storslået finish til enhver frisure. Fortsæt med at rulle efter nogle celeb-godkendte ideer.

Gigi Hadids højdepunkter i platinblonde

Gigi Hadids naturlige hårfarve er mørkblond, og vi kan godt lide, hvordan hun har tilføjet nogle platinhøjdepunkter til lysstyrke. Det er et smukt dimensionelt look - chicere og mere naturligt, end hvis det bare var en ensfarvet farve.

Chrissy Teigens platinblonde højdepunkter på brunt hår

Hvis du har brunt hår, men ikke vil have det for mørkt, hvorfor ikke tilføje nogle tykke platinhøjdepunkter som Chrissy Teigens? Den høje kontrast mellem de to farver ser dramatisk ud og fanger virkelig opmærksomhed.

Leona Lewis 'platinblonde højdepunkter på mørkt hår

Leona Lewis ’fletninger er smukke, og pletterne af platin resulterer i et endnu mere avanceret look. Vi synes, at de blonde højdepunkter er en stor accent på en allerede fabelagtig stil.

Tyra Banks 'platinblonde højdepunkter på sort hår

Platinhøjdepunkterne på Tyra Banks sorte hår resulterer i en asketone, der ser smuk ud mod hendes hudfarve. En lysere nuance er koncentreret omkring hendes ansigt, hvilket skaber en lysende effekt.

Katy Perrys platinblonde hår med mørke rødder

Katy Perrys platinblonde bolle udgør en skarp kontrast til hendes mørke rødder, hvilket resulterer i et kantet look generelt. Overgangen mellem de to farver er ujævn og lidt grov - fantastisk, hvis du går efter en punk -stemning.

Lady Gagas platinblonde hår med grå rødder

Her har Lady Gaga en glattere overgang fra de mørkegrå rødder til platin. Det ser super elegant ud og farveparringen er smuk. De mørke rødder får virkelig blondinen til at skinne.

Miley Cyrus 'Platinum Blonde Faux Hawk med mørke rødder

Hvad kan være edgier end en platin faux hawk med mørke rødder som Miley Cyrus har på her? Det er sådan en skarp farvekombination, og platinspidserne fremhæver virkelig højden på den høg.

Rihannas sorte hår med platinblonde striber

Hvem siger, at du skal have et hoved fuld af højdepunkter for at lave en stilerklæring? Her har Rihanna bare en stribe platin på på sit kulsorte hår, og vi synes, det ser super fedt ud.

Kristen Stewarts Edgy Platinum Highlights on Dark Hair

Du kan altid regne med, at Kristen Stewart bærer de mest spændende styles og farveparring. Her dyrker hun en rodet kort 'gør, der er skærpet yderligere med platinhøjdepunkter.

Jennifer Lopez's Brown to Platinum Blonde Ombre

Vælg en kombination af brun og platinblond som Jennifer Lopez, hvis du vil have et ombre -look, der virkelig popper. Toppen giver en skarp kontrast til spidserne, hvilket gør dette til et look, der virkelig bliver bemærket.

Heidi Klums Platinum Blonde og Black Balayage

Her er endnu et eksempel på et look med høj kontrast. Heidi Klum er billedet af edgy glamour iført dette hakket lagdelte snit i en platin og sort balayage.

Rosie Huntington-Whiteleys platinhøjdepunkter på jordbærblondt hår

Rosie Huntington-Whiteley er iført en jordbærblond farve, som hun har lyset op med nogle platinhøjdepunkter. Placeringen af ​​højdepunkterne rundt om ansigtet skaber en lysende effekt, der ser så smuk ud.

Sienna Millers platinblonde hår med mørkt underlag

Mens en solid platinblond farve ser fantastisk ud, som den er, kan du få den til at se mere naturlig ud ved at tilføje en mørkere nuance. Her er Sienna Miller iført et mørkt underlag og rødder, hvilket resulterer i mere dybde og dimension.

Diane Krugers platinblonde højdepunkter på askeblondt hår

Uden disse platinhøjdepunkter ville Diane Krugers mørke askeblonde lokker have set så fladt ud. Dette er et eksempel på, hvordan højdepunkter kan tilføre liv til en enkel stil og farve.

Karlie Kloss 'Ashy Platinum Blonde Balayage

Karlie Kloss platinblonde hår ser fantastisk ud, men vi kan også lide kontrasten mellem de aske rødder. De blødgør lysstyrken og giver hele stilen en mere naturlig finish.

Sarah Jessica Parkers platinblonde højdepunkter på lysebrunt hår

Disse platinblonde højdepunkter ligner lysstriber på Sarah Jessica Parkers brune hår. Dette er et eksempel på, hvordan højdepunkter kan give en mørkere base en smuk glød.

Julianne Houghs Short Platinum Blonde Ombre

Her viser Julianne Hough frem en perfekt blandet beskidt blondine til platinombre på sit korte hår. Kombinationen af ​​de to nuancer af blondine resulterer i et blændende look, der stadig føles naturligt.

Valmue Delevingnes rodfæstede platinblonde hår

Denne platinbølgede frisure på Poppy Delevingne får dig til at føle dig som en Hollywood -bombe. Den lyse blondine ser fantastisk ud, og de mørke rødder giver ekstra dybde og dimension.

Kelly Osbournes Platinum Blonde og Lilac Balayage

Når du blander platinblondine med en snert af lilla, er resultatet denne dramatiske, enestående rosaguldfarve på Kelly Osbourne. Det er en smuk skygge af platin, der virkelig vender hovedet.

Nicole Kidman's Platinum og Sandy Blonde Balayage

Her har Nicole Kidman en sømløs platin og sandblond balayage på et stilfuldt lagdelt snit. Farvekombinationen er smuk og spiller virkelig den stykke tekstur af 'do'.

Nicky Hilton's Platinum Blonde og Silver Balayage

For et super strålende look kan du ikke gå galt med en blanding af platin og sølv som Nicky Hilton har på her. Det er det klassiske blonde look, og de subtile skyggerødder skaber en ekstra dimension.

Dove Camerons Platinum Blonde og Grey Balayage

Her kombinerer Dove Cameron blondine med grå og mørke rødder til en blød og naturligt platinstil. Endnu et eksempel på, hvordan en perfekt blandet balayage resulterer i en smuk farve, der ikke ser flad eller kunstig ud.

Bebe Rexhas forankrede platin og smørblonde balayage

Hvilken overdådig kombination platin og smørblond gør! Bebe Rexha gløder absolut med den hårfarve, og det er også et godt supplement til hendes solbrune teint.

Vanessa Kirbys Ashy Blonde til Platinum Ombre

Vanessa Kirbys ombre starter med en askeblond nuance øverst, inden han går over til platin mod enderne. Dette er en smuk sømløs ombre, der har en dramatisk farvekontrast.

Kate Beckinsales chunky platinblonde højdepunkter på brunt hår

Og når vi taler om farvekontrast, kan du ikke blive mere markant end disse højdepunkter, Kate Beckinsale har på. Hun har valgt tykke platinhøjdepunkter på sit brune hår, og resultatet er et look med høj kontrast, der virkelig skiller sig ud.

Christina Aguileras dip-farvede platinblonde hår

Her er et platinblondt look med et gotisk twist, som demo af Christina Aguilera. Hun er berømt for sine signaturplatin -lokker, men hun har givet dem et strejf af kant med det sorte dip -farvestof.

Ciara's Black to Platinum Blonde Ombre

Føler du dig frygtløs med din ombre? Så er denne noget for dig. Ciara har et slående ombre -look, der er sort øverst og platin i enderne med en pludselig overgang mellem de to. Stå på dig selv - det er helt sikkert at fange stirrer!

Scarlett Johanssons platinblonde højdepunkter på beige blondt hår

Scarlett Johansson har helt sikkert forstærket kantfaktoren med denne 'do'. Platinhøjdepunkterne mod den beige blonde base kombineret med den punky korte stil giver alle et hårdt udseende, men alligevel elegant look.

Kelly Clarksons mørkebrune til platinblonde ombre

Du forbinder ikke altid platinblondine med goth, men Kelly Clarkson afgiver bestemt goth -vibber med denne frisure. Den har en mørkebrun til blond ombre farve på en pin-straight stil med hakkede ender, der ser virkelig kantet ud (især med den mørkerøde læbe).

Alice Evas platinhøjdepunkter på champignonblondt hår

Tilføjelse af platinhøjdepunkter er en fantastisk måde at sætte liv i svamp blondt hår på. Se, hvor smuk farvekombinationen ser ud på Alice Evas updo her.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave