Sådan dyrkes et håndtag Moustache (2021 Guide)

Styret overskæg symboliserer den raffinerede herres ansigtshårstil. Selvom der er masser af klassiske skæg, er det den bedste måde at gå på kompromis mellem et episk overskæg og et maskulin, men stilfuldt look, når man dyrker et overskæg på styret. I sidste ende ser dette krøllede overskæg fantastisk ud kombineret med et skæg eller fipskæg, især når det er vokset langt og snoede.

Hvis ideen om at få en krøllet overskæg tiltaler dig, så vil du helt sikkert elske denne vejledning. Nedenfor vil vi diskutere, hvordan man dyrker, krøller, plejer og trimmer et overskæg på styret!

Hvad er styret overskæg?

Styret overskæg kan være en af ​​de mest genkendelige ansigtshårstile. Denne hipster -overskæg er typisk vokset lang med tynde spidser, der er snoet og krøllet. Fyre kan bruge en række forskellige plejeprodukter til at style, stive og holde enderne. Uden den korrekte trim og stil kan denne populære overskægsstil falde flad og se forfærdelig ud.

En af de bedste egenskaber ved styret overskæg er dens alsidighed. For eksempel kan fyre vælge at dyrke et langt overskæg med tynde spidser, eller vælge et tykt look kombineret med et fuldt skæg. Desuden afhænger hvor meget du vrider og krøller enderne virkelig af din ønskede stil. Endelig vil alle damerne savle over din varme stilfølelse ved at parre dit overskæg og dit skæg med det perfekte herreklip.

Sådan dyrkes et håndtag overskæg

At dyrke et overskæg på styret vil tage mindst 6 uger. Ligesom alle ansigtshårstile kræver styret tålmodighed, pleje og pleje, før det er længe nok til at blive stylet til et ordentligt styr.

Sådan vokser, klipper og styler et overskæg korrekt.

  1. Når du har nok ansigtshår til at kamme, skal du begynde at børste og kæmme det til siderne. Ved at træne dit hår til at skille i midten, sikrer fyre, at 'stachen vokser til den rigtige form og design.
  2. Det næste trin er at begynde at anvende overskægsvoks. Når du har vasket dit overskæg og har det lidt fugtigt efter et brusebad, skal du strikke en lille klat overskægsvoks ind i dit hår med en kam. Sørg for at sprede det grundigt ind i dit hår og ud til enderne på hver side, og tilføj mere voks efter behov. Hvis dit overskæg er sejt og busket, skal du bruge mere voks til at blødgøre det.
  3. Nu, for at style den unikke styrkrølle, påfør lidt voks på spidserne og begynd at vride hårene sammen mellem dine fingre. For et mere afslappet look, lad gerne enderne være nede og ude. Den klassiske overskæg kræver dog, at du løfter enderne op og ind. Overvej at trimme eventuelle vilde hår, der ikke falder på plads.
  4. Endelig er det en forpligtelse at bære et overskæg på styret. Du skal vaske, kamme, vokse, krølle og ellers passe på det hver dag.

Selvom processen kan tage noget tid, er det moderne styr overskæg det helt værd.

Bedste styre overskægsstilarter

Uanset om du vil have et tykt, tyndt, kort eller langt overskæg i styret parret med en kølig frisure, skæg eller fipskæg, vil du gerne se dette trendy look i aktion, før du beslutter dig for at vokse det ud. Se vores galleri med de hotteste overskægsstilarter herunder!

Vintage håndtag Moustache

Krøllet overskæg + skæg

Moderne håndtag Moustache

Stubbe Skæg + Styr Moustache

Styret Moustache + Gede

Krøllet overskæg + Langt fuldskæg

Tyndt håndtag

Tyk håndtag + langt skæg

Hipster styr + kort skæg

Episk håndtag Moustache + krøllede ender

Fuldt håndtag Moustache med skæg

Langt og krøllet overskæg

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave