15 Top mexicanske overskægsstilarter (2021 Guide)

Den mexicanske overskæg er i dag en cool hipster -stil. Også kendt som en krøllet eller styret overskæg, giver mexicansk ansigtshår en fantastisk macho se ud og kan plejes for at skabe en finish så sofistikeret som du har brug for. Det bedste af det hele er, at mexicanske overskægsstilarter stadig har en Wild West -flare, men du vælger at style dem. I sidste ende er disse overskæg hårde, men ikke skræmmende og værd at dyrke i år!

Mexicanske skægstilarter

Fordi det mexicanske overskæg er et alsidigt udseende, er der masser af skægdesign og ideer, når det kommer til, hvordan du kan bære det. Til at begynde med skal du tænke på, hvor længe du vil have dit overskæg til at vokse, da dit ansigtshår vil bestemme, hvilke stilarter du kan få.

For eksempel kan mænd kombinere det med et glatbarberet ansigt til en moderne stil med latinamerikanske rødder. En anden mulighed ville være at trimme et overskæg i mexicansk stil med et tykt skæg og/eller sideburns for et virkelig mandigt, næsten outback look.

Det er overflødigt at sige, at der er et mexicansk skæg et sted derude til dig, så hvorfor ikke tage et kig på nogle af vores favoritstilarter!

Tyk struktureret quiff + fuldskæg og overskæg

Korte sider + langt hår på toppen + tykt skæg

Fuld mexicansk skæg + overskæg

Krøllet overskæg + hageskæg

Bølget tekstureret hår + tynd mexicansk overskæg

Fuldskæg + mexicansk overskægsstil + struktureret hår

Tyk mexicansk overskæg + fipskæg

Styr Moustache + tykt skæg

Tykt skæg + tyndt overskæg

Lang skæg + mexicansk overskæg

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave