Greaser -frisurer til mænd - Frisure -ideer i dag

Greaser-frisurer er genopstået som et sejt moderne herreklip for hipsters og dårlige drenge! Federe hår, ofte rystet af hårde eller oprørske typer, opstod i 1950’erne under indflydelse af ungdomskultur efter berømtheder som Elvis Presley, Marlon Brando, James Dean, Eddie Cochran og Johnny Cash. Desuden har flere af de bedste 50'ere smørestilarter været inspiration til nye hårtendenser, herunder quiff, pompadour og glat ryg. Mens den originale smørefrisyre krævede et glat look som følge af brug af oliebaseret pomade, kan nutidens retrostilarter opnå det samme look med et vandbaseret hår med høj glans.

Bedste frisurer til frisører fra 1950'erne

Hvis du leder efter et unikt snit og en stil, kan en hårfedning i 50'erne måske bare være en stilfuld ændring af dit traditionelle look. En tur til din barber er dog den lette del; udfordringen er, hvordan man får en fedtende frisure!

Selvom det kan kræve øvelse, anbefaler vi stærkt, at du bruger pomade i stedet for gel. Nogle af de bedste pomader på markedet, som Suavecito og Layrite, er specielt designet til at smøre hår.

Lad os nu se på de bedste mænds fedtfrisurer fra 1950'erne.

Jelly Roll frisure

Ducktail Haircut

Slicked tilbage hår

Greaser Pompadour

Slick Side Part + Lange sider

Rodet kam forbi

Cowlick

Klassisk Quiff

Underskæring + Smurt kam over

Klassisk Pompadour

Børste tilbage

Tyk bølget Quiff + korte sider

Fedtet glat hår

Slick Hard Part Kam over

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave