35 klassiske koniske frisurer (vejledning i 2021)

Den koniske haircut trender som en af ​​de bedste korte frisurer til mænd. I modsætning til den høje eller lave koniske fade skæres en tilspidset haircut til mænd med en saks i stedet for en klipper. Selvom seje korte og lange tilspidsede frisurer altid har været populære, er den fornyede interesse for denne klassiske stil sandsynligvis resultatet af dens stilfulde alsidighed. Ved at vælge en konisk kan fyrene kombinere denne herres snit med en kam over, glat ryg, pompadour, sidedel, quiff eller enhver ønsket cool frisure. Resultatet er en af ​​de bedste klassiske mænds frisurer.

Se de bedste koniske haircuts til de nyeste trends for at prøve dit næste besøg i frisøren. Uanset om du vil have et moderne eller traditionelt snit, kort eller lang stil eller falmet finish, finder du mange måder at bære et konisk haircut på!

Hvad er en konisk frisure?

Den koniske haircut er processen med at trimme mænds hår på siderne og ryggen kortere gradvist. Ved hjælp af hårklippere blander frisører langsomt eller tilspidser det længere hår øverst til kort hår omkring ørerne og halsudskæringen. Der er mange forskellige typer koniske haircuts, der bestemmer, hvor højt eller lavt man skal starte konisk.

Lavt konisk frisør

Den lave koniske er et klassisk snit. Med håret tilspidset lige over ørerne og hårgrænsen er en lavt tilspidset haircut den mest konservative. Lavt tilspidset er ofte favoritten blandt forretningsmænd og fagfolk, der har brug for en stilfuld herreklipning på kontoret, men vil undgå at udsætte for meget hovedbund.

Midt konisk frisør

Den midterste konus fokuserer på at blande håret på et midtpunkt. En medium konisk haircut er ikke så kantet som den høje koniske, men stiler pænt til forretningsfolk.

High Taper Haircut

En høj konisk starter nær toppen af ​​siderne, hvilket skaber mere kontrast mellem kortsiderne og længere top. Højt tilspidsede haircuts er stilfulde og populære, og kan skræddersyes yderligere med en linje op omkring hårgrænsen.

Bedste koniske frisurer

Hvis du er nysgerrig efter at prøve en tilspidset frisure, men ikke er sikker på, om dette snit er det rigtige for dig, så tjek billederne herunder. Vi har gennemgået hundredvis af moderne korte og lange koniske haircuts for at give dig de bedste snit og stilarter.

Taper Fade

Den mest populære koniske haircut er den koniske fade. Denne lave tilspidsning blander håret på siderne og fokuserer opmærksomheden på det længere hår ovenpå. Men ikke alle tapers er fades, og fyre kan bede deres frisører om et klassisk snit med saks i stedet for klipper. Ikke desto mindre fungerer begge typer stilarter godt med korte sider, lange topfrisurer.

Kort konisk med børstet hår

De fleste trendy mænds koniske frisurer kræver korte sider for en vedligeholdelsesfri finish. Den korte koniske er en god haircut for fyre, der ønsker et elegant, sofistikeret look til både deres professionelle og personlige liv. Den teksturerede penselryg med lavt tilspids giver den perfekte balance for at opnå dette.

Slick Back Taper

Denne glatte bagudsmalning kombinerer det konservative, rene snit udseende af en tilspidset frisure med den kantede styling af en glat ryg. For at style en glat konisk fade på bagsiden skal du også bruge en god pomade og børste.

Tilspidsede sider og bagside

De tilspidsede sider og ryg smelter problemfrit ind i din nakke og sideburns, så det korte hår på siderne kan fokusere opmærksomheden på det tykkere, længere hår ovenpå. I dette eksempel vil du se et tilbagelagt hårklipp, som er en slags glat rygstil, men med struktureret, naturligt hår. For en mat finish vil fyre gerne anvende en mat voks, ler eller pomade.

Lav konisk med kam over

Ligesom en fade er der høje, mellemstore og lave koniske haircuts. Denne lave kon med en moderne kam over er et tidløst look, der har været populært varmt rundt om i verden. For smukt hår, som kvinder vil elske, spørg din barber om en kam over konisk fade.

Medium tilspidset frisure

Medium koniske er en anden sexet haircut for mænd. Den midterste koniske haircut starter i midten af ​​hovedet og tilbyder et mere aggressivt snit. Det maskuline look er komplet med skægstubben og naturlig kam over.

Koniske sideburns

Ligesom en skægfade, kan fyre tilpasse deres bakken. Mens du først skal vokse fuldskæg, giver koniske sideburns dit hår på siderne mulighed for at smelte ind i dit ansigtshår for en unik, men attraktiv finish.

Kort konisk fade med afgrødet top

En kort konisk fade kan være din eneste mulighed, hvis du planlægger at få et meget kort hårklipp oveni. Ligesom besætningsskåret eller buzz cut er den franske afgrøde et rent, vedligeholdelsesfrit look, der ikke kræver meget styling eller produkt.

Koniske sider med lang kam over

Kammen over frisure ser stilfuld ud med mange forskellige snit, herunder tilspidsede sider, fades og underskæringer. Tilføj et skæg og et par hår, der falder af din pande, og piger vil helt sikkert elske dette look.

Konisk sidedel

Denne hårde sidedel er en variation af den klassiske frisure. Mens sidedelen har eksisteret i årtier, er stilen fortsat en populær herreklipning.

Lav konisk fade med kantet pandehår og skæg

Randene er en god frisure til fyre, der har tykt eller krøllet hår. Hvis du har svært ved at style dit hår, er en fade på siderne kombineret med en rodet pandehår på toppen et let, men trendy look, som enhver fyr kan trække af.

Quiff med kort tilspidset hår

Hvis du har smukt kort til mellemlangt hår, er en tekstureret quiff en sej frisure at prøve. Du kan få en høj hudfade eller underskæring på siderne, eller vælge et mere konservativt konisk snit.

Kam over tilspidsning og fuldskæg

Kontrasten i kam over konisk stil er perfekt til mænd, der har tykt hår. For at style udseendet og give dit hår en struktureret fornemmelse, skal du bruge en kvalitetspomade og anvende det, mens dit hår er meget let fugtigt.

Hård sidedel med konisk og skæg

Denne sidedel med tilspidsning er en sej kort frisure til mænd. Tilføjelsen af ​​skægget kan få stilen til at se hipster eller meget maskulin ud, hvilket giver dig mulighed for at ændre dit look hele ugen.

Korte koniske sider med struktureret børste op

Her har vi korte koniske sider med en struktureret børste op og fipskæg. Denne fantastiske frisure kan let tilpasses til at style en quiff, pompadour eller glat ryg.

Stram konisk fade med struktureret glat ryg

Nogle tilspidsede haircuts blandes hele vejen til din halsudskæring og skaber en nakkekonstruktion som den på billedet ovenfor. Og i stedet for at skabe en skinnende glat ryg med pomade, besluttede denne stylist at strukturere håret til en naturlig, løs herrefrisure.

Lav klassisk konisk med tykt børstet baghår

Som en af ​​de mest klassiske haircuts til mænd, her har vi tykt hår børstet lige tilbage. Fordelen ved dette look er, at han med lidt mere styling eller pomade kunne designe en pompadour eller glat ryg.

Moderne Pompadour med konisk og hårdesign

Den moderne pompadour er stadig en af ​​de hotteste mænds hårtrends de seneste år. Æts i et køligt hårdesign, og du har en super sej stil.

Lav hals Taper Fade

Nakke koniske fades er bestemt undervurderet. Hvis du klipper dit hår, men ikke får en meget kort fade eller underskæring på siderne, kan du overveje at aftrappe din halsudskæring.

Besætningsskæring med tilspidsning

Denne rodede besætningsskæring er enkel, let at style og vedligeholdelsesfri.

Mellemlangt tilspidset hår og børstet hår

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave