30 seje mullet -frisurer: Moderne korte og lange mullet -frisurer (2021)

Mullet gør et comeback, og mange fyre overvejer at få denne trendy mænds frisure. Den traditionelle multe er defineret af langt hår overalt med en længere stil i ryggen. Den moderne multe er et kort hårklipp med koniske falmede sider, kort hår foran og længere hår på bagsiden. Populært i 80'erne kan multehår stadig findes i nogle landlige dele af USA. Beskrevet som en "forretning foran, fest i ryggen" look, kan fyre bruge multefrisuren til at kombinere både kort og langt hår.

Heldigvis har nogle kreative barberere og stylister taget sig tid til at udvikle nogle mullet -stilarter, der er kantede og moderigtige. Fra multefade til euro -multe til multe -mohawk, her er de bedste multefrisurer til mænd at prøve lige nu. Hvis du er til 80’er -frisurer eller bare vil have længere hår til at flyde i nakken, så vil disse hårideer inspirere dig!

Hvad er en multe?

Mullet er et hårklipp, hvor håret på siderne er skåret meget kort, som en mohawk, men håret i ryggen efterlades langt. Også kendt som rattail haircut, den moderne multe kommer i en række forskellige snit og stilarter.

Hvad er den moderne multe?

Den moderne multe er en frisure, der parrer en lang hale med meget kort hår på siderne og bagsiden. For eksempel kan fyre nu få en fade eller underskæring for et unikt udseende. På samme måde kan du bede din barber om at skære en lang eller kort multe. Efterfølgende kan mænd style mullethårene ovenpå med en fauxhøg, mohawk, pigget op, til siden eller rodet.

Alsidigt og flot, multehår kan faktisk være trendy og pænt. Plus, frisuren fungerer med alle hårlængder og typer, herunder tykt, glat, bølget og krøllet hår.

Bedste moderne multefrisurer

Den moderne multe er et resultat af hipster -indflydelse, som har været med til at overvinde noget af forestillingen om, at det kun er country -drenge, der får stilen. Mulletklipningen kan bedst beskrives som kort eller mellemlangt hår på toppen og siderne, blandet med langt hår i ryg og nakke. Hipster -multen giver dog mulighed for variationer, såsom en høj hudfade med en pompadour eller glat ryg, der problemfrit flyder ind i looket.

Hvis du vokser langt hår og vil have din barber til at klippe en multe, skal du bare vise ham et af disse frisurer. Hvis du stadig er i tvivl om, hvad en multe er eller faktisk vil eksperimentere med forskellige multefrisurer, kan du tjekke galleriet herunder. Vi har samlet de bedste, seje multer til at prøve i år!

Kort multe

Lang multe

Straight Hair Mullet

Kort hårsmuld med fade

Fancy Mullet Mohawk

Moderne multe

Spiky Hair Mullet

Barberede sider multe

Hipster multe

Blonde multeklip

Cool Mohawk Mullet Fade

Mullet med konisk fade

Klassisk multehår

Wavy Faux Hawk Mullet

Messy Modern Mullet with Low Taper Fade

Spiky Mullet

Mullet Fade

Stilfuld multe

Cool Mullet Taper Fade

Country Boy Mullet

Pompadour multe

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave