Ombre til krøllet hår: 14 smukke eksempler i 2022

En ombre til krøllet hår er en farveteknik til naturligt krøllet hår, der har en mørkere nuance ved rødderne og derefter gradvist bliver lysere, når det går ned til enderne. Det er år siden ombre -trenden dukkede op, og en ting er sikkert - dette er kun begyndelsen!

Ekspertfarver opdager flere og flere måder, hvordan man arbejder med denne innovative teknik, og nu er deres bedst elskede lærred krøllet hår! Med den naturlige volumen og bevægelse, som krøller besidder, gør ombre -teknikken det bare endnu mere udsøgt defineret.

Resultaterne er altid ekstraordinære, set på krølgudinderne Salma Hayek, Beyonce, Serena Williams og Michelle Obama. Det er ligegyldigt hvilken krølletype du ejer, så længe du kommer til den rigtige krølleekspert, vil du med garanti gå ud af salonen og se din bedste version!

Denne hårfarve med lav vedligeholdelse passer til kvinder, der har mørkere hår på grund af farvens naturlige udseende. Fokuser bare på at holde dine tråde fugtige og sunde, da lysende krøllede tråde kan være skadelige uden de rette hydratiseringsbehandlinger.

Er du klar til at prøve denne fantastiske trend? Bliv ved med at rulle efter dine bedste og de mest populære valg til ombre krøllede hårfarver!

Sort til sølv på Kinky Curly Hair

En storslået kombination. Denne kontrast til sort til sølv transformation vil helt sikkert fange øjnene, uanset hvor du går. Krøllerne tilføjer det ekstra til at få dit hår til at se unikt ud.

Mørk til lys rød Ombre på kort krøllet hår

Vælg en fed farve som denne murstensrøde nuance i to nuancer for at drapere dine krøllede låse. De buede mønstre gør ombre meget mere uforudsigelig og dermed dynamisk.

Bourgogne Ombre

En krøllet ombre storslået udført af stylisten Sadie er det perfekte valg til et rødhåret look. Kobbertoner frembringer og lyser de røde endnu mere.

Grøn Ombre

Et risikabelt valg, men et, der viser sig eklektisk og charmerende. Don slutterne med en havinspireret grøn farve på denne medium krøllede ombre.

Turkis Ombre

Ja, der er sådan noget som godt kaos. Ligesom denne turkis ombre til krøllet hår gør alle krøllerne forkert de rigtige steder.

Kobber Ombre

En modig Disney -prinsesse på jagt efter et virkelig vidunderligt eventyr? Nu er dette det krøllede hår ombre look til det!

Mørkebrun til karamel på naturligt krøllet hår

Krøllet hår behøver ikke nogen introduktion overhovedet. På sin egen fabelagtige måde bliver de brune skabt retfærdighed på en meget veloplagt måde.

Mørkeblå Ombre

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Nicole Mulder
Colorist / Curly Hair Expert @ Behind the Curls at Salons af JC i Round Rock, TX

Hvordan vil du beskrive dette udseende?

Denne krøllede frisure er en blå, levende balayage. Jeg elsker hvor lys og fed den blå farve er i dette look!

Nogen råd til nogen der overvejer det?

Jeg vil foreslå at forberede dit hår med en styrkende og fugtig behandling, før du modtager denne service. Jeg anbefaler også, at dit hår også får en sund trim. Det er en god idé, at dit hår er i en ret sund tilstand.

Jeg anbefaler også at købe den blå Viral Shampoo fra Celebluxury for at bevare dit hårs liv og følge med din stylist en gang hver 1-2 måneder for dybe balsambehandlinger og for at opfriske din farve.

Ash Blonde Ombre

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Paulo Almeida
Frisør @ Paulo Almeida Frisør i Amora, PT

Hvordan vil du beskrive dette udseende?

Dette look er en moderne måde at bruge krøller på. Lige siden ombréhårstrenden startede, hører jeg mine klienter med krøllet hår sige "Jeg ville ønske, at mit hår var glat, fordi ombréhår i et krøllet hår ikke er det samme." De så ikke noget krøllet hår med ombréhår endnu. Nu er det også en trend for krøllet hår!

Det er fantastisk at give denne dimension i krøllede hår. Jeg elsker dette look, fordi disse krøller er så perfekte, og symbiosen mellem farvedimensionen og krøllejernene har perfekt harmoni.

Nogen råd til nogen der overvejer det?

Kig efter en god professionel, fordi krøllet hår nogle gange ikke er let at arbejde med. Normalt er strukturen af ​​krøllet hår ikke konsistent og kræver særlig opmærksomhed. Tal med din frisør og forklar dine ideer. Vis nogle fotos, og lad ham eller hun forklare dig, hvad der er muligt og ikke muligt at gøre. Nogle gange kan dit ønske gå i opfyldelse!

En god frisør kan rådgive dig bedst muligt med den teknik og produkter, du skal bruge efter processen for at vedligeholde eller forbedre dit hårs sundhed.

Mørk til lys blond på langt krøllet hår

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Sofie Clausen
Frisør / make-up artist @ Rønnegaard Coiffure på Frederiksberg, DK

Hvordan vil du beskrive dette udseende?

Dette er en krøllet ombre frisure. For at skabe looket brugte jeg balayage -teknikken til farven. Jeg klipper håret i en lang V-form og i en masse lag. Jeg brugte en masse Kevin Murphy -produkter og en blød styler til at skabe krøllerne.

Nogen råd til nogen der overvejer det?

Jeg tror, ​​at mange klienter kunne rokke ved dette krøllede look. Naturligvis er naturlige krøller et must for at skabe looket.

Jeg råder altid mine kunder til at købe nogle gode produkter til at style deres hår. Til dette look vil jeg anbefale Motion. Lotion i vådt hår. Jeg fortæller altid mine klienter at "kramme" krøllerne. Efter dette brugte jeg en blød styler. Da håret var tørret, brugte jeg Easy. Rider - dette er en blød voks til krøller. Til sidst sprøjtede jeg lidt hårspray ud over håret. Jeg brugte Session. Spray Flex for at afslutte det krøllede sommerlook.

Rose Gold Ombre

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Thaynara Martins
Hair Artist @ Natural Hair Spa Lisboa i Lissabon, Portugal

Hvordan vil du beskrive dette udseende?

Vi lavede en ombré på dette krøllede hår og viste hendes naturlige farve på rødderne. Dette hår gennemgik en overgang uden at fjerne krøllernes definition. Jeg lavede og brugte en nuance af champagnerose og afsluttede med en creme og Widi Care -frisure -mousse, hvilket gav en fantastisk finish til krøllerne.

Nogen råd til nogen der overvejer det?

Når det kommer til krøllet hår, skal det være sundt, før du foretager nogen behandling, fordi det kan gøre krøllerne mindre definerede. Hårovergang er en meget vanskelig ting for kvinder, der havde glattet hår før.

For at udføre hele farveprocessen korrekt skal du bruge en god oxidationsmiddel og blegemiddel. Et godt mærke er L’Oréal, som har produkter af god kvalitet til et godt kapillærresultat. Enhver kvinde og enhver type hår kan have dette udseende. Når man taler om livsstilen, er folk, der kan lide at pleje og afsætte tid til hårpleje, mennesker, der kan udføre disse typer hårbehandlinger.

Pastel Ombre

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Grace Lee
Trainee Hairdresser @ The London Hairdressing Apprenticeship Academy i CAM, London

Hvordan vil du beskrive dette udseende?

Dette look er "æterisk metallisk havfruehår", og det ville være perfekt til en festival eller sommerfest! Jeg brugte semi-permanente hårfarver til at opnå pastel ombré toner, og min yndlings ting ved dette er, at resultaterne ville være forskellige fra person til person afhængigt af en række påvirkende faktorer, hvilket betyder, at dette look vil være helt unikt for hvert individ .

Nogen råd til nogen der overvejer det?

Jeg tror, ​​at alle med en sjov personlighed og selvtillid kan bære dette hår uanset hårlængde eller ansigtsform, men du skal bruge lyst blondt hår for at pastelfarverne kan gøre deres ting.

Desværre forsvinder semi-permanente farver efter et par vaske, så for at bevare dette look, vil jeg anbefale at vaske håret (så lidt som muligt) med en sulfatfri shampoo og balsam (mine favoritter er fra OGX), brug varme beskytter inden styling med varme, og hold håret fugtet med leave-in balsam eller serum!

Brun til Blond Ombre

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Tara Salem
Makeup- og hårartist @ Primp Salon Lafayette i Lafayette, CA

Hvordan vil du beskrive dette udseende?

Dette look for mig er en fantastisk måde at opdatere farve på uden at skulle blive mere blond. Jeg elsker at skifte krøllet hår til en balayage, der kommer fra foliering for at hjælpe med at holde håret sundt og tilføje dimension. Krøllerne ser godt ud og holder deres form godt.

Nogen råd til nogen der overvejer det?

Dette look er perfekt til nogen, der leder efter en hårfarve med lav vedligeholdelse, der ikke kræver meget vedligeholdelse (undtagen en glans hvert par måneder). Jeg vil anbefale at bruge en fugtighedsolie og en krøllecreme til at dyrke et stærkt krøllemønster og holde kruset nede.

Honningblond Ombre

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Tamara Radakovic
Hårstylist / farvelægger @ Bobby Cooper Salon i Indianapolis, IN

Hvordan vil du beskrive dette udseende?

Dette look er ubesværet og sjovt. Farverne er sunkede og strålende. Min yndlingsdel af enhver balayage er, hvor naturlig væksten er. Hun behøver kun at få disse højdepunkter bragt op et par gange om året afhængigt af hvor hurtigt håret vokser. Lettere stykker rundt om ansigtet kan lyse nogens teint op, især hvis du føler, at din hud ser kedelig ud.

Nogen råd til nogen der overvejer det?

Krøllet hår plejer at være mere tørt end glat hår, så hvis du kommer til at få højdepunkter, som kan tørre håret lidt, vil jeg altid foreslå en fugtgivende shampoo og balsam samt en maske.

Denne farve er fantastisk til nogen, der ønsker hår med lav vedligeholdelse, men ønsker at tilføje dimension og bevægelse til deres frisure. Til denne stil vendte vi hendes hår på hovedet, håndklædetørret og tilføjede Curl Butter og Curl Gellee fra Oribe.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave