Top 19 Boho frisurer i trend i 2022 for at få den bohemske ånd ud

Boheme betyder ukonventionel med et åndeligt eller kunstnerisk præg, og frisurer i denne kategori viser fletninger, twist, fritflydende lokker og meget mere. Oprindeligt opfundet for sigøjnere, er det blevet mere moderniseret efterhånden som tiden flyder og er en kombination af hippy og renæssance, så forvent at se nogle 70’er -stilarter samt romantiske frisurer. Boho, den forkortede sigt, er blevet populær i visse perioder, og antallet af frisurer er lige steget.

Boho frisurer er så nemme at gøre, men ser alligevel så smukke og stilfulde ud. Det, jeg elsker mest ved det, er, at du kan afspille din naturlige tekstur eller midlertidigt ændre den til en anden, men stadig beholde den naturlig og ubesværet. Uanset om du skal til en festival, fejre den 4. juli eller gå til et boho-chic bryllup, finder du et look til dig. Her er nogle populære boheme frisurer, som du kan blande og matche for at skabe dit eget look!

Boho frisure til kort hår

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Jennesa Makarenko
Mobile frisør @ Hair af Jennesa i Schomberg, ON

Hvordan vil du beskrive dette?

Boho frisurer til kort hår? Ja tak! Dette er en struktureret chignon, perfekt til en "klassisk bohemske hårpige". Det er enkelt, men har stadig nogle indviklede detaljer inden for stilen, hvilket giver det interesse og skønhed.

Hvad er dit bedste råd?

Du kan klæde det på eller klæde det ned. Som du kan se, er modellen på billedet iført et afslappet outfit til et dagligdags forretningslook. Ved at tilføje et hårstykke, slør eller en brudekjole - har du en smuk bryllupshåropdatering.

Da denne stil er helt fastgjort, er det måske ikke den bedste løsning for en kvinde, der typisk slider deres hår ned. Det kan føles for stramt i hovedet og ikke behageligt for dem. For at gøre det løsere eller klogere kunne små stykker trækkes ud omkring ansigtet for at give det en mere organisk fornemmelse.

Bohemian flettet Updo

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Jen Ambrecht
Future Professional / Cosmetology Student @ Elite School Of Beauty i Vancouver, WA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne boheme frisure er ubesværet, romantisk og lidt rodet. Boheme updos med fletninger er enkle, men tilføjer så meget til den overordnede boho -stil.

Hvad er dit bedste råd?

Denne boheme frisure er bedst egnet til kvinder med mellemlangt til langt hår og uden korte lag, fordi de vil stikke ud af fletningen. Brug teksturspray til at tilføje lidt dimension til bolle og hjælpe med at holde fletningerne, når de er lidt trukket fra hinanden.

Boho -frisurer til langt hår kan også være klædt på med hårtilbehør eller et slør. Eller tilføj blomster for en endnu mere boho -romantisk fornemmelse. Denne updo er ideel til kvinder, der ønsker en boho eller romantisk stil til et bryllup eller en begivenhed.

Smuk Boho med små fletninger

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Nina Herrera
Bryllup / Event Frisør @ Braids af Nina i Broward Country, FL

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en elegant boho -stil med en dobbelt fletning, der er fantastisk til bryllupper eller begivenheder.

Hvad er dit bedste råd?

Få en god hårspray til at holde den boheme stil! Prøv Ikke din mors hårplejeprodukter. Hvis du har hair extensions, vil det give stilen et meget fyldigere look.

Dimensionel Boho kædefletning

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Crystal Cannon-Karakas
Frisør @ Halo Salon and Day Spa i Roseville, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne boheme -stil giver en sjov, men alligevel edgy boho -stemning. Den har det tidløse udseende af en traditionel fletning, men ved at skifte den op og gøre den til en kædefletning, bliver den kantet og anderledes.

Det er poleret, mens det stadig giver følelsen af ​​en indbygget boho-stil. Dette snit har også kontrasterende teksturer.

Hvad er dit bedste råd?

Hvis du vil have denne boho-frisure, skal du sørge for, at du er ok med noget tekstur og en mere indbygget finish. Selvom der er volumen i denne frisure, er fronten tættere på hovedbunden. hvis det gør dig utilpas, skal du vælge at justere, hvor fletningen begynder.

Med boho -frisurer til tyndt hår, tilføj tekstur og volumen med en masse glans. Prøv Redkens Full Frame Mousse med en dråbe Redkens Glow Dry. Det er den perfekte kombination til volumen og glans uden at tynge dit fine hår.

For tykkere hår, brug Redken Velvet Gelatine og nogle Redken Guts til at skabe et glat og kontrolleret, men vellystigt lærred. Med enhver hårtekstur skal du bruge Redkens Windblown til at afslutte og skabe en ujævn stil med glans og tekstur.

Bohemian Beachy Side Braid

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Lauren Frost
Frisør @ The Beauty Bungalow i Poway, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne bohemske frisure er "strandet" med en sidefletning. Det ser meget naturligt ud, som om solen kyssede selve håret.

Der er naturlig dybde ved roden, og det smelter ind i de smukke blondine dukker rundt om ansigtet og i enderne.

Hvad er dit bedste råd?

Dette look er super lav vedligeholdelse. Når den er udført korrekt, kan denne stil vare i seks måneder. Denne stil er for kvinder, der elsker en naturlig, sunket stemning. Det ser ugjort og rodet ud.

Føn Kevin Murphy Body.Builder og Body.Masse ind i håret. Efter håret er tørt, tilføj Young.Again serum og Bedroom.Hair hårspray. Brug et 1 1/4-tommer Halocouture krøllejern, og vikl små sektioner rundt om det ved hjælp af krøllejernet som en tryllestav. Afslut med at børste håret ud med en padlebørste og fingre tilbage gennem det. Denne stil holder i flere dage!

Lav vridd Boho hestehale

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Em Sleeman
Hair Up Specialist i Melbourne, VIC

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne boho pony er en hestehale med et twist. Det er et moderne bud på den klassiske lave hestehale.

Når du tænker på bohemehår, tænker du på løse bølger, tekstur og store, rodede fiskehale fletninger. Dette look omfatter alt det ovenstående, men er ubesværet, let at opnå og den perfekte stil for enhver pige, der skal deltage i en formel begivenhed, men ikke er så formel selv!

Hvad er dit bedste råd?

Havsalt, havsalt, havsalt! Denne slags hår handler om tekstur, så det er en fantastisk måde at tilføre krop og bevægelse til finere, silkeagtigere hårtyper en god havsaltspray på fugtigt hår før tørring (og også før styling af tørt hår). Du kan heller aldrig få nok af teksturspray. Brug det på rødderne for at give ekstra volumen og direkte på ponyen for at give mere form og fornemmelse efter styling. Redken Wax Blast er fantastisk til at skabe tekstur i håret!

Blødt flettet Boho Updo

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Julie Krothe
Licenseret økologisk frisør @ Shear Miracle Organics i Columbia, PA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en blødt flettet boho updo. Elsker du ikke frisurer med enkelheden i den jordiske, men elegante stemning i de adskilte fletninger og ubekymrede bløde krøller?

Hvad er dit bedste råd?

Dette er en fantastisk stil til kvinder med skulderlangt hår eller længere, der leder efter en hurtig og let stil, der er blød, men alligevel legende, og som ikke kommer i vejen for dem.

For glat hår skal du starte med rent, tørt hår og bruge enten tørshampoo eller pulverrodforstærker. Brug derefter en let hårspray til at tilføje lidt tekstur og hold. Brug disse produkter, inden du pakker 1-tommers sektioner rundt om et 1 1/4-tommers tøndekrøllejern eller -stav.

For hår, der har en naturlig tekstur, kan du springe lige ind i fletning! Træk fletningerne blidt fra hinanden og pin bagpå. For at afslutte skal du trække et par bløde hårstykker ud for at ramme ansigt og hals.

Rodet bohemske halvfletninger

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Jenny Kay Collins
Ejer @ JK & Co. Frisørsalon i Wrens, GA

Hvordan vil du beskrive dette?

Disse er rodede bohemske halvfletninger. Det er dybest set to omvendte franske fletninger med ekstra volumen, der afsluttes med et flot twist af hår for at skjule elastikken. Håret styles først med bare en smule bølge og lidt havsaltspray. Dette boho -hår er helt let, men så smukt!

Hvad er dit bedste råd?

Boho -fletningerne er bestemt de bedste, når de er tilberedt med en havsaltspray, samt en tørshampoo og/eller en volumestrukturspray. Disse produkter giver den gode mængde volumen, tekstur og "stykke-y-ness", der gør denne boho-frisure yndig. Nøglen til alt godt hår: Tænk ikke for meget over det!

Half Up Do Braid Boho Style

Spørgsmål og svar med style creator, Yadge
Freelance frisør i Bondi Beach, Sydney

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en halv op halvdelen ned Bohemian frisure. Fletningen er bearbejdet i stilen. Det tilføjer en flot detalje til stilen og skaber den boho -følelse. Frisurer, der er halvt op og ned, kan bæres til enhver begivenhed.

Hvad er dit bedste råd?

Håret skal kunne holde en krølle eller bølge godt. Hele ideen med det "boheme" look er, at det skal have naturlige, løst udseende bølger. Stilen opnås ikke, hvis håret falder lige.

Nogle flotte stylingprodukter, der tilføjer hår og bølge og tekstur, er havsaltspray og teksturspray som Doo.Over texture spray af Kevin Murphy. Denne stil er fantastisk at have på til en fest, en festival eller endda et bryllup med boho -tema.

Høj volumen Boho fletning

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Donna Kang
Senior Stylist @ Mane Society Salon in Maple, ON / Master Artist and Educator @ BaByliss Pro and Dannyco Professional

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er boheme og naturligt, men alligevel trendy og elegant. Der er en balance mellem den smukke og feminine øverste halvdel af stilen kontra den sexede, sammenfiltrede tekstur i bunden.

Hvad er dit bedste råd?

Hvis du vil udtrykke din sjove, ubekymrede og stilfulde side, kan du bære denne boheme frisure til et bryllup, en musikfestival eller en aften i byen. Denne boho -stil kan udføres på alle hårtyper. Det kræver tekstur i håret, så få en tekstureringsspray eller volumiserende pulver for at tilføje grus. Dette gør hår lettere at manipulere, især hvis du har tyndt, glat hår.

Volumen er et vigtigt element i denne boho flettede frisure. At drille kronen og det resterende hår til venstre, samt plumpe fletningerne ud ved forsigtigt at trække siderne ud, vil hæve stilen. Hvis du vil have en mere subtil stil, skal du holde drilleriet til et minimum. Afslut med afsluttende spray for at sikre holdbarhed.

3 Strand Hestehale Braid Bohemian Style

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Lauren Edwards
Hår- og makeupartist / ejer @ Style Hair and Makeup i Tampa / St. Petersburg, FL

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne 2 -strengede hestehale flet boheme stil er enkel, men alligevel kantet.

Hvad er dit bedste råd?

Til styling skal du bruge en hvilken som helst teksturspray eller tørshampoo, et 1-tommers krøllejern, en hestehaleholder, et par bobby pins og Kenra 13 hårspray.

Blød Boho Fishtail Braid

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Lacey Perren
Mobil frisør @ Hair By Lacey i Gold Coast, QLD

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne boheme frisure er til den smukke brud. Blødheden af ​​en fiskehale fletning og inkorporering af en fransk fletning øverst hjalp med at skabe lidt mere tekstur og volumen.

Nogen råd til nogen der overvejer det?

For at skabe denne boho -stil, gå igennem og spray Delorenzo Elements Sandstorm i dit hår for at give volumen og tekstur til rodområdet. Brug derefter Cloud 9 til at krølle håret, og pin derefter den øverste sektion. Mens den øverste sektion afkøles, skal du bruge ShowPony-clip-in-udvidelser rundt om siden for at hjælpe med at skabe ekstra længde og fylde. Arbejd tilbage gennem toppen, og brug Delorenzo Quicksand til at hjælpe med at give mellemlængderne lidt mere hold.

Flet toppen og brug et klart hårbånd for at sikre fletningen. Brug en havsaltspray til at hjælpe stylingen af ​​fiskehale. For at hjælpe med at holde alt på plads, slut med Affinage Black Ice hårspray.

Løs fletning Boho Style

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Kayla Faulkner
Frisør @ Salon Ray i Kennesaw, GA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne stil er trendy boho. Det er ikke din hverdag, hippy-ish, fri spiritus boho-stil. Det er lidt mere poleret, med bare en lidt afslappet fornemmelse.

Forfra ser dit hår simpelthen krøllet og klar til at gå. Så får du en lille overraskelse, når du ser fletningen i ryggen!

Hvad er dit bedste råd?

Denne stil er alsidig nok til enhver pige. Alt hvad du behøver for at opnå denne stil er et godt krøllejern (et 1 1/2 tommer jern), nogle grundlæggende fletningsevner og teksturpulver (prøv Expandadust by Unite).

Når du har oprettet fletningen, puffer du lidt Expandadust på fletningen. Det giver håret det grus, du har brug for for at udvide fletningen og gøre det mere fyldigt. Det giver det også et ekstremt hold, så det går ingen steder, før du vasker det ud!

Ubesværet romantisk Boho frisure

Spørgsmål og svar med stilværker og freelance frisør, Sarah Spiller

Hvordan vil du beskrive dette?

Disse boheme fletninger er hovedelementet og smelter ind i hestehalen. Desuden har den et strejf af afslappede og romantiske boheme -stilarter.

Hvad er dit bedste råd?

Det bedste produkt til at genskabe denne stil ville være Design Me Puff Me -pulveret på grund af den tekstur, det giver dit hår.

Denne stil ville passe til de fleste hårtyper, men fungerer bedst på langt tykt hår. Det er et meget afslappet look, så det fungerer muligvis ikke for jer med en hektisk eller virksomhedslivsstil. Boheme frisurer ser bedst ud på damer med et rundt eller ovalt ansigtsform.

Boho flettet krone frisure

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Nicole Ray
Frisør / Stylist @ Bombshell Hair and Makeup Lounge i Placerville, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en kantet bohemske updo med et romantisk præg.

Hvad er dit bedste råd?

Brug en tør shampoo til at give håret en god mængde tekstur samt et hårspray, der holder godt.

Løst flettet Boho frisure

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Paige Virginia
Ejer / stylist @ Majestic Hair Salon and Bridal i Delray Beach, FL

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en sikker, men løst flettet boheme -stil. Når du tilføjer babyens ånde og/eller juveler, bliver denne stil elegant på så mange måder. Tro det eller ej, håret på billedet er en nåleløs stil.

Hvad er dit bedste råd?

Når du vælger boho -stilarter af enhver art, skal du huske, at mange af modellerne har udvidelser. Også hele boho -stilen ændres, når du tilføjer dit hår bling. Kom godt forberedt med dine hårtilføjelser for at give din stylist en kæmpe chance for at genskabe noget, du har i tankerne.

Jeg har også fundet ud af, at jo mere rodet, jo bedre! Dog ikke fuzzieret, for ingen kan lide frizz. Jeg bruger Redken Spray Wax og/eller Kenra alkoholfrit hårspray for at holde mine boho skønheder ubesværet sikret. Rodede frisurer kan stadig se varme ud, hvis de gøres korrekt.

Moderniseret Boho fransk fletning

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Ellie Ferrari
Bryllup & lejlighed Hårspecialist @ Updo -pigen i Exeter, Devon

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er et moderne twist på din klassiske franske fletning. Infinity fletninger er overalt i øjeblikket og er relativt enkle at opnå. Du får masser af forskellige teksturer fra kombinationen af ​​fletninger.

Hvad er dit bedste råd?

Hvis du ikke er velsignet med lokker, skal du bruge et tekstureringsjern ved rødderne for at tilføre volumen til den hollandske fiskehale. Sørg for at holde den hollandske fiskehale pæn og stram og trække i den, mens du går efter den "pandekage" -stil.

Prøv Design.Me Puff.Me hår volumiserende pulver. Det er populært til at skabe mange typer fletninger, og det er også fantastisk til babyhår! Når du opretter det uendelige, jo mindre hårstykker du tager, desto mere effektivt bliver resultatet.

Denne stil er virkelig velegnet til alle kvinder. Det kan tilpasses til kvinder med pandehår og tages over til siden for et blødere look, hvilket er fantastisk til kvinder med lidt rundere ansigtsformer. Denne stil ville virkelig blive i dage, hvis du havde brug for det.

Bohemian Crown Braid Updo

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Leah Milley
Senior Stylist @ Imagica Hair Studio i Victoria, AU

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne updo er afslappet, struktureret, blød og elegant. Denne updo i boho -stil kan klædes på eller klædes på til enhver lejlighed.

Hvad er dit bedste råd?

Forberedelsen til denne stil er nøglen. Du har brug for en god indsprøjtningsspray. Når fletningen var færdig og sat, blev resten af ​​håret krøllet og sat med pin curl clips. Det er vigtigt at lade håret køle helt af, før du forsøger at skabe dets struktur. Brug også en havsaltspray og et voluminerende pulver til at skabe den rodede, matte tekstur.

Denne stil er fantastisk til kvinder med meget hår. Det er vigtigt at have tilstrækkelig længde til, at den kan være løs, hvilket skaber "boho" -udseendet.

Bohemian Festival Vibe

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Jennifer Hofmann
Freelance frisør @ Hair af Jenn H i San Diego, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er et halvt op halvt ned af bohemske hår med bløde bølger. Det giver en festivalstemning til en klassisk stil. Fletningen tilføjer bulk til fint hår og spiller alle op- og nedture i den blonde hårfarve.

Hvad er dit bedste råd?

Brug en 1-tommer Babyliss Wand til at opnå dette ujævne og bløde krølle mønster. Tilføj Sexy Hair Powder Play Light til kronen for at hjælpe med at skabe tekstur og volumen i hovedbunden. Sprøjt let Redken Diamond Oil gennem midterakslen og ender for at skabe glans. Afslut med en let arbejdende hårspray for at holde håret blødt ved berøring og bevægeligt.

Let boho frisurer som denne fungerer bedst på fint til groft hår. Fletningen, der trækkes fra hinanden, får det til at se større ud og er en nem måde at hjælpe finere hår til at virke tykt og fyldigt. Denne stil ville være perfekt til en aften eller en særlig begivenhed eller endda noget derimellem! Boho frisurer er perfekte til koncerter og festivaler.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave