20 sødeste karamelblonde hårfarveideer, du vil se i år

En karamelblond hårfarve er en skygge mellem blondine og brunette. Den er fyldt med glans og en karamelblond nuance er en ideel farve, når du skifter fra mørkt til lyst hår.

Karamelblondine har mange variationer. Fra strandet, sunket til kastanje, den sexede farve overtager Hollywood med storm! Cleo Wade, Jasmine Tooke og Jessica Biel forstærkede hypen på denne varmtonede, cremede blondine nuance! Denne jordfarve ser fantastisk ud på varme hudtoner.

Linda Gattineri skaber smukke maner med disse gyldne karameltoner. Dette er hendes bedste råd, når hun får en karamelfarve. ”Tal om din hårhistorie med din stylist og gå over hele rejsen. Lav en strandtest for at se, om du har brug for en eller flere tjenester til at lette dit hår? ”

Linda anbefaler Kente Bond Shampoo og Conditioner by Seven for at styrke håret. Plus, hun bruger også Oi All In One Milk fra Davines til at afvige, fugte og beskytte dit hår mod varme.

Brassiness er din nummer et bekymring, når du bærer et karamelhår på grund af dets varme toner. ”Efter seks uger har disse toner en tendens til at falme. Det er ideelt at få en glans- og konditioneringsbehandling. Gør dette for at tilføje de falmede toner tilbage og få håret til at se sundt ud. ”

Tag et sødt spring ind i denne lækre nuance. Disse billeder af trendy karamelblonde hårfarver er måske noget for dig!

Karamelbrun med Rich Blonde Highlights

For en rødhåret gal, der leder efter en trend, der virkelig skiller sig ud, fortjener dette et stort ja! En skygge af karamelbrun med rige blonde højdepunkter er en fantastisk måde at fuldende din stilfuldhed på. Omfavn din naturlige bølgede tekstur, da det er den, der kan jazz op dine lange lokker endnu mere.

Blondt hår i karamel sølv

Dette karamel sølvblonde hår tilbyder unikhed til at supplere din glamourstil. Tvivl ikke over at få dette look, når du har glatte, lange låse til et så strålende resultat.

Karamel Balayage på Beige blondt hår

Trænger du til en ny sulten stil til dit lange hår? At skifte til en balayage er et godt træk. En karamelbalayage på beige blondt hår ser ud over upåklagelig med kurvede bølger tilføjet til det.

Karamel og varmblond Ombre

Få en smag af rigt tilfredsstillende hårfarve, og træk denne karamel og varme blonde ombre af. Subtile bølger på lange tråde og ansigtsrammende stykker tilføjer et blødere strejf til at afslutte stilen.

Karamel og jordbærblond Ombre

Denne karamelblonde nuance er et tegn på en god modesmag! Vælg denne karamel- og jordbærblonde ombre, hvis du er i humør til en elegant balayage -effekt. Nuancer blandes så naturligt, så dine lange lokker ser luksuriøse og udsøgte ud.

Karamel lavlys på hvidt blondt hår

Hvis din forkærlighed for dit nuværende blonde hår langsomt svinder, er alt hvad du behøver at ryste tingene op. Disse karamel lowlights på hvidt blondt hår ser fantastisk ud, og du skal prøve dem. Med løse bølger og krøller vil din nye lange frisure og farve være så betagende.

Mørk karamel og sandblondt hår

En bølget, skulderlang længde plus en karamelblond balayage er et egentligt kunstværk! De solbeskinnede højdepunkter fuldender varmen i det look, du vil prøve at gå efter. Dette er et smukt mørkt karamel og sandblondt hår, der tilbyder mørkere rødder og lysere ender.

Karamelhøjdepunkter på beskidt blondt hår

Forøg slankheden i dit lange, glatte hår ved at tilføje en varm og naturligt karamelblond nuance til det. Selvfølgelig vil du ikke fortryde at have karamelhøjdepunkterne på beskidt blondt hår til en ny glamour.

Kort karamel lys blond Balayage

Hvordan kan du ellers forstærke dit look? Dette korte karamel lysblonde balayagehår viser et tegn på en dimensionel effekt. Absolut tekstur og bevægelse i et hårlængdeklip er ekstra tid værd i styling.

Karamel og Buttery Blonde

Med hvor guddommeligt det viser sig, er dette alt, hvad du håber på og mere til! Karamellen og smørblondinen giver en levende hårfarve, der passer meget godt til lange, tykke lokker. Overgangen mellem to nuancer er så fejlfri, som du praler med store, voluminøse bølger.

Karamel og rødbrunt blondt hår

Med to nuancer i en manke! Her er karamel og rødbrunt blondt hår perfekt til dit skuldergræsende snit. Både bølgerne og farverne arbejder hånd i hånd for at gøre dine låse fyldigere og volumeret.

Karamel Bright Blonde

Denne lyse bløde karamel er ligesom den skinnende og smukkeste ting, du nogensinde har brug for at se i dit liv! Dens smukke farvesmeltende effekt gør underværker på dine lange bølger.

Karamel og køligt blondt hår

Hvem kan stoppe dig, når du har naturligt glatte, lange låse? Elegante bølger spiller en afgørende rolle i tilføjelsen af ​​en glød til dette karamel og kølige blonde hår.

Karamel med isblonde højdepunkter

Dimensionen er svimlende, at du ikke kan lade være med at gå amok over det! Formålet med dette look er ved at omfavne en varm karamel nuance med isnende blonde højdepunkter for at balancere tingene. Med denne farve på dit bløde og lange hår bliver du guld!

Karamel platinblondt hår

Forherlig den måde, dine lange lokker fremstår på, ved at lyse det op med en ny karamelblond tone. Dette karamel platinblonde hår er lige så blændende som din skønhed og jazzer det op med løse krøller i enderne.

Caramel Ash Blonde på mørkebrunt hår

Brug den for at imponere! Når du har opnået en lang manke, skal du ikke gå glip af din chance for at vise en sød, asket tone udført via balayage ombre. Strandbølger vil helt sikkert elske at lege med denne karamelaskeblonde på mørkebrunt hår!

Brunt hår med karamel og guldblonde højdepunkter

Penge er altid værd at prøve for en fremragende ansigtsrammende karamelblonde tråde. Men sørg for at du vælger den korrekte hårfarve for at det skal være effektivt. Hvis du har en oliven hudtone, skal brunt hår med karamel og gyldenblonde højdepunkter være dit første bud. Det er bestemt velegnet til dit fine, mellemlange snit.

Karamel Butterscotch honningblondine

Hvis du vil have fejlfrie bølger på din lange manke, skal du trække den af ​​med en honningblond farve med karamel. Lydstyrken virker tilfredsstillende og udfører en god form for dine låse. Vær sikker nok til at prale det udenfor, da denne balayage skinner bedst under sollyset.

Caramel Creamy Blonde Balayage på mørkt hår

En karamel cremet blond balayage på mørkt hår gør en lang, lige manke den fineste! Den blandede kraft af håndmalede højdepunkter og skyggerod danner multidimension. Hvad mere kan du sige? Dette er et direkte geni!

Karamelhøjdepunkter på mørkt blondt hår

Prøv nogle karamelblonde højdepunkter på dit naturlige brunettehår. Bemærk, at når det kommer til højdepunkter, er vedligeholdelse påkrævet for at bevare din farve.

Ifølge sin farvelægger Rosie Alexander fra Ogden, UT, vil du være sikker på, at du bruger professionelle hårprodukter, der er farvesikre. ”Jeg er personligt vild med mærkerne Lanza, Pau Shau og Neuma. Lav regelmæssige trimninger hver 8.-10. uge med touch-ups for at farve efter behov, ”siger Alexander.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave