22 Eksempler på Taper Haircut (billeder til mænd)

Så overvejer du en klassisk konisk haircut? Læs videre for at lære, hvad det er, hvordan det ser ud, og hvilke af disse mænds frisurer, der er mest populære lige nu. Det fantastiske ved et konisk haircut er, at det fungerer med alle ansigtsformer og hårtyper. Alt du behøver er en lille længde ovenpå for at få dette til at fungere. Også en klassisk tilspidset haircut vokser jævnt tilbage, hvilket giver dig mere tid mellem klipninger.

Hvad er en Taper Haircut?

Mændenes koniske haircut har længere hår ovenpå, og håret på siderne og nakken bliver gradvist kortere. Din frisør vil typisk bruge en saks til dette hårklipp frem for klipper. Dette snit er en klassiker, men på det seneste er det blevet skåret kortere omkring siderne og bagsiden af ​​hovedet.

Du har flere muligheder for, hvordan du vil fade dette snit ned til din hals. Du kan have en lav, medium eller høj konisk.

Du vil også overveje, hvordan du vil have bagsiden af ​​dit halslængde snit. I stedet for at have en hård linje, hvor dit hår stopper, kan du bede din barber om at gøre det tilspidset. Dette smelter pænere ind i din hud for en ren, moderigtig og moderne stil.

Inden din næste klipning, tjek disse billeder af nogle af de bedste koniske haircut -ideer i år for lidt inspiration.

Taper Squared Neckline Haircut

Denne tilspidsede firkantede halsudskæring er ideel til herrer. De falmede sider kan opnås ved hjælp af en hårklipper, barbermaskine eller saks. Blokerede eller firkantede halsudskæringer får tynde halse til at se tykkere og bredere ud. Besøg din barber regelmæssigt for en trimning, da håret kan vokse hurtigere ud end de sædvanlige falmede halsudskæringer.

Konisk Faux Hawk

En tilspidset faux hawk er en fantastisk måde at vise personlighed, hovedform og barberingsevner på. Ved at tilspidse siderne tæt på hovedet skaber den langsomme og omhyggelige blanding af fade en problemfri overgang fra lys til mørk i hårets tæthed. Selvom alle kan bære den tætte koniske, er den især velegnet til dem med glatte hovedformer. Faux hawk giver dig de funky aspekter af mohawk, mens den er kortere. Det er mere egnet til arbejde, herunder enhver skulptur, du eller din barber gerne vil tilføje.

Quiff Taper Fade Haircut

En quiff taper fade haircut er for dapper mænd, der nyder at style deres hår hver dag. En quiff klassisk koniske med fade som denne er perfekt, da du aldrig vil løbe tør for ideer til at style det. Tekstureret, rodet, lige eller krøllet - bare sørg for, at du har den bedste gel eller pomade med, så er du i gang.

Mellemlangt hår med koniske sider

Denne mellemlange koniske haircut giver dig så meget alsidighed og opmærksomhed. Med den kontrast den koniske fade giver dig, kan du style dit hår, som du vil. Vælg mellem en simpel pompadour til en mandebolle, og den vil altid være legendarisk.

Frisk Mid Taper Haircut

Denne friske mid-taper haircut med korte tilspidsede sider er et vedligeholdelsesfrit haircut. Den har en pæn, der komplimenterer tykt hår og et skæg. Samlet set kan en konisk haircut give dig en enestående skarp stil.

Bølget top med lavt konisk hårklippning

Denne bølgede afgrøde med klassisk tilspidsning er et must-try! Koniske frisurer er aldrig ude af stil, fordi det er let at gøre og let at vedligeholde med enhver type og hårlængde. Med et lavt tilspidset hårklipp, lad længden være på toppen, så du har mange muligheder for styling.

Slicked Back Tapered Haircut

Denne glatte, koniske haircut har stramme, rene koniske sider og udskæring. Slip dit hår tilbage og tilføj en længere top for et skarpt konisk snit. Dette hårklipp bør trimmes hver måned for at holde det til at se poleret ud. For en mere maskulin stil skal du vokse lidt ansigtshår ud som denne fyr på billedet.

Wavy Brush Up Taper

Lagdelt bølget tilspidset hår er et stilfuldt hårklipp, der fungerer på alle ansigtsformer. Stilen er en børste op med konisk side, som giver alsidighed og er fantastisk til bølget eller krøllet hår, der har fin til medium tæthed.

High Taper Haircut

Du får ingen ru kanter og rodede sider med et skarpt og rent højt tilspidset hårklipp som dette. Der er også masser af variation, når det kommer til at style håret med denne form for konisk fade.

Tilspidset Ivy League med sidedel

Tilspidset tilspidset hår på siden er til enhver formel eller forretningsbegivenhed. Den slående sidedel vil gøre alt arbejdet. Brug din yndlingspomade eller gel til et holdbart greb om denne dristige Ivy League -frisure.

Moderne Taper Crop frisure

En moderne konisk frisure er super stilfuld og legendarisk. Dette meget rene iskolde hår med tilspidsede sider vil se godt ud på alle teksturerede haircuts. Denne koniske frisure har høj vedligeholdelse. Så hvis du er dedikeret, så prøv denne koniske haircut til mænd.

Undercut Taper

Denne underskårne koniske har korte sider, perfekt til mænd, der vil have deres hår ovenpå lidt længere, men håndterbart. Denne mellemstore koniske giver dig uendelige stylingsmuligheder, mens den ser pæn ud hele tiden. Det kan styles med en slank finish eller en struktureret top. Denne tempeltilspidsning fungerer bedst til yngre fyre med længere hår.

Kort tilspidset hår med skæg

Denne korte tilspidsede haircut med skæg er cool til hverdagens fyre. Se den glatte overgang fra det friske snit til skægget. Korte koniske snit som dette er perfekte til en fyr, der har en aktiv livsstil.

Side-fejet Combover Sakse Klip og konisk hår

Denne side-fejede kombinationssaks er et klassisk konisk snit, der er afbrudt. Det er en moderne, trendy frisure. Den længere længde på toppen giver bonusen ved mere styling alsidighed i denne side-fejede koniske.

Tilspidset Afro til sorte mænd

Denne koniske afro til sorte mænd er old school. Det er et populært kort hårklipp for mænd i alle aldre. Afro -taperen passer til mænd i erhvervslivet, da den har den professionelle, men alligevel skarpe fornemmelse. Du kan style det med en pæn linje for at tilføje lidt kant.

Langt konisk frisure

Dette er den bedste lange koniske haircut -stil til mænd. "Den renklippede omkreds er på hårgrænsen med tilspidsede sider," siger stilskaberen Jess Pealer fra Holladay, UT.

Denne lagdelte tilspidsning er bedst til mænd med en aflang eller oval ansigtsstruktur. Det ser også godt ud på mænd med en anstændig mængde hår eller hår, der er tykkere.

Pealer påpeger, at denne stil også kræver noget plejecreme. “Prøv Bumble og Bumble texture creme. For derefter at få de bedste resultater ved at tage en padlebørste og en føntørrer og børste den tilbage og af til siden. Dette vil give din lagdelte koniske mest volumen, reneste snit med glans, ”foreslår Pealer.

Nogle mænd lader det lufttørre, men resultaterne ser anderledes ud. Så Pealer anbefaler at afslutte det med en lille smule Sumotech mat lerpomade. Dette forsegler stilen på plads.

Taper Crew Cut

Denne koniske besætningssnit er enkel, moderne og tidløs og blev skabt af frisør Josh Paoli fra Californien. Dette snit blev summet kort på siderne og efterladt lidt længere oven på. Det koniske besætningssnit er en klassisk herrefrisure.

“Det bedste ved denne frisure er at kunne rulle ud af sengen, putte et lille produkt i dit hår og gå ud af døren. Hvis du gør det, bliver dit koniske besætning skåret så dapper, ”beskriver Paoli.

På grund af konens korte længde vil den hurtigt miste sin form. Paoli anbefaler at blive klippet hver 2-3 uge for vedligeholdelse. Pas også på solen. Du vil måske overveje at bruge solcreme til at beskytte din hovedbund.

De bedst egnede ansigtsformer til besætningen er ovale, runde og firkantede.

Klassisk konisk frisure

Leder du efter en klassisk konisk haircut? Dette er et ret klassisk snit med en tilspidsning på siderne, der kan fungere for mange mænd. Denne blev skabt af stylisten Kandarah Cuthbert fra Regina, SK.

"For mænd med naturligt glat og tæt hår skal du skubbe det tilbage med fingrene og lade det lufttørre," anbefaler Cuthbert.

En konisk mellemafgrøde som denne kan være let, men også vanskelig at style afhængigt af hårets tekstur og vækstretning.

Tilspidset frisure til tyndt hår

Denne koniske frisure til tyndt hår er en lavt vedligeholdende koniske, designet af stylisten Ashley Hastings fra Tennessee. Fades og tapers er perfekte til mænd, der ikke kan komme til salonen eller frisøren hver tredje uge. Taps og fades, når det er gjort godt, kan vare 4-6 uger.

Hastings siger: “Denne koniske fade kan tilpasses til ethvert hoved eller ansigt form og tekstur. Denne tilspidsning har brug for hårprodukter og styling ovenpå. Prøv Evo Crop Strutters, som er en stylingcreme med medium holdbarhed. ”

“Du kan tilføje det i vådt og føntørre det, eller du kan lufttørre dit hår og tilføje det senere for en mere afslappet stil. Du kan kamme den ud glat til en professionel stil eller grove den op til noget mere legende. Taper er et meget alsidigt snit til enhver mand, tilføjer stylisten.

Taper Pompadour Sakse Klip

Denne klassiske koniske og pompadour sakseklipning er en børstet klassisk konisk, der er let at skære og style. Denne stand-out-stil har eksisteret i lang tid, og dens popularitet forbliver altid. "Den har en slank finish og kan bæres af enhver mand, der ønsker en konisk klipning," siger look -skaberen Jon Franklyn fra Battle, Sussex.

En tilspidset pompadour saks er klippet rent og passer til enhver ansigtsform og kan let ændres.

Franklyn beskriver det også som en meget ren finish og kan passe enhver personlighed. Det foretrækkes af mange samfundslag. Det tager tid at style dette om morgenen, så hvis du vil tage dette på, skal du give dig selv tid om morgenen til at gøre det.

Tilspidset frisure til tykt hår

Denne koniske frisure til tykt hår er et godt eksempel på klassiske koniske haircuts. Denne sjove koniske fade og cut er i en klassisk form, der altid er i stil.

Oprettet af stylist John Mercer fra Texas, ser dette godt ud på de fleste ansigtsformer og passer perfekt til forretningsprofessionelle.

”Det kan ændres til recessioner og udtynding. Produkter, såsom Living Proof Multi-tasking Styler, fungerer godt med de fleste teksturer. Pomades fra Ruezel giver en god finish til tykke, grove teksturer, ”siger Mercer.

Lang konisk kam over frisure

Denne lange tilspidsede frisure har en lang kam over, der er forbundet med langskårne tilspidsninger. De unikke lange koner holder hårvæksten til et overskueligt niveau. Bed din barber om at trimme toppen af ​​dit hoved, hvis du ønsker at tilpasse længden. Hold den slank, mens du har et pænt snit!

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave