13 Mid Fade Haircut Ideer til mænd i trend i 2022

En mid fade haircut er en form for fade cut, der starter på et niveau mellem templerne og ørerne. Ved at starte fade halvvejs ned får du fordelene ved længde og kontrast samtidigt, hvilket giver mulighed for den perfekte balance i ethvert snit.

Daglig styling er en leg, når du har en fade som denne, kombineret med en frisure med lang top og korte sider. Der ville ikke være noget problem, hvis du beslutter dig for at vise en quiff, en pompadour, en pensel tilbage og endda en simpel sidedel eller en kantet underskæring.

Hvis du er typen, der graver korte hårklipp, er den midterste fade stadig dit primære valg. Tro det, når du ser Will Smith, Jake Gyllenhaal, Justin Bieber og Tom Hardys signaturudseende matchet med denne passende fade!

Uanset om du beslutter dig for at beholde volumen, tekstur eller pænhed til din manke - denne fade viser altid, hvor alsidig den kan være. Med regelmæssige frisørbesøg og trimninger er det ærligt let at vedligeholde dine ønskede side og ryg falmede længder.

Inden din næste håraftale, tjek disse billeder af populære mid fade haircuts til mænd!

Mid Fade + Langt hår med Slicked Back Style

Et klart lærred som en medium skaldet fade er den uovertrufne partner til langt hår, der er kæmmet lige. Du kan endda style det glat tilbage ved at bruge bredt tandkamme til at skabe mønstre.

Hard Part Kam Over med Medium Skin Fade til tykt hår

Et hårdt hårklip med en medium hudfade skaber en majestætisk ramme for den børstede eller kam ovenpå for virkelig at være stjernen i snittet. Selvfølgelig skal der foretages en glat mellemtonet barbering omkring hovedet for at balancere hele looket. Herrer med tykt hår vil nyde at bære dette snit.

Kort Top Crew Cut med Midt konisk fade

Geometriske kanter giver denne midter koniske fade haircut den form, den har brug for for at se helt ryddig ud mod det fulde besætningsskær. Selv med en kort trim kan toppen styles på enhver måde, som side-fejet, som denne.

Mid Fade frisure til sorte mænd med korte bølger

Ja, du kan lave bølger på kort hår med denne pæne midthårklippning til sorte mænd. Få den seneste oprydning med pæne kanter, en nulbarbering omkring hovedet og nogle tydelige bølger. Opstillingen er det, der gør den endnu skarpere.

Midttonet klipning på krøllet hår

En ren, barberet bue sætter en vidunderlig scene for medium -fade haircut for krøllet hår at skille sig ud. Bare sørg for at trimme siderne kort nok, og lad den krøllede top være lang for at vise teksturen bedre.

Medium Fade Quiff på lige hår

Den medium mellemtonede frisure er den væsentlige partner for denne børstede quiff, der har længere hår ovenpå. Den kirurgiske linje på fade fremhæver yderligere kortsiderne. Når du styler sådan en midfade med en lang top, skal du bruge en hårvoks med en mat finish til at bygge stilens struktur godt.

Afbryd Undercut med Mid Bald Fade

Denne midtskaldede fade plus den teksturerede bølgete mohawk-lignende frisure er adskilt med en stump linje. Fejning af hår foran gør det modefremt og innovativt.

En afbrudt midfade på et kort struktureret hårklipp som dette er en mænds frisure, der er revolutionerende og bringer maskulinitet til et andet niveau.

Mid Drop Fade på bølget kort hår

Selv med kort hår kan du stadig opnå dit ønskede mid -drop fade -haircut, der gradvist sænkes bag ørerne. Du skal bare bruge en smule lagdeling og tekstur. Style denne midterfade med bølger, og ryd op langs templerne og skægget for et generelt forbundet look.

The Long Top Pompadour med Mid Fade Side

En høj pompadour og midfade udgør en fantastisk kombination, der fungerer for mænd med tykkere hår.

Dette er en mid -skin fade pompadour med masser af tekstur, fremstillet af barber Anthony Giannotti fra Sacramento, CA. ”Jeg elsker virkelig klassiske snit som dette. Det giver mulighed for en moderne tilgang til stil med et klassisk look, ”siger Giannotti.

"Desuden får du helt sikkert brug for den rigtige barber og produkt til dette look," siger stylisten. ”Pandehårene skal skæres længere end kronen, så den folder sig korrekt om. Du skal bruge en let følelse, men et tungt hold produkt som min Victory Crown Barber Co Matte for at holde det på plads. ”

Ifølge Giannotti, “Dette snit er fantastisk til fyre med bredere ansigter. Den lange smalle top vil firkantede hjørnerne af dit hoved og tynde dit ansigt ud. ”

Rodet hår med mid nul fade

Lagene er meget mere tydelige med dette midfade -snit. Selv en kortere trim er som en simpel fade, men bidrager til et pænere snit.

Dette look er en drop fade underskåret af stylist Luke Queen of West Virginia. ”Det bedste ved dette snit er selve faldet falme. Efter min mening supplerer det hovedformen bedre end bare en lav fade, ”bemærker Queen.

Brug et produkt som en pasta, når du styler. Queen anbefaler Original By Blumaan Styling Meraki til mænd at prøve. Den har en dejlig frisk mynte duft med et godt hold og lav glans.

Buzz Cut med Mid Skin Fade

Dette er et meget rent mellemtonet snit og smart look. Det blev designet af den britiske barber Jordan Giles,

“Jeg elsker den lige udskårne kant med lige nok længde tilbage, så den også kan bruges rodet og stadig ser meget cool og naturlig ud. Her brugte jeg en 8 -karakter oveni, ”forklarer Giles.

Hudtonen er smart og tidløs og giver en meget maskulin touch til en afgrøde.

Giles udtaler: “Dette er en meget let klipning at vedligeholde, hvis du har glat hår. Få et let hold produkt for at holde det på plads og måske lidt hårspray. Hvis du har krøllet hår, skal du føntørre håret fremad og derefter bruge et stærkt tørt udseende ler. ”

Faux Hawk Crop Haircut med Mid Fade

Faux hawk cut med en mid fade er et meget moderne snit, der også kan være diskret. "Det er også et meget alsidigt snit, fordi det kan laves i enhver type hår (glat, krøllet eller bølget). Det er også gratis at bruge i ethvert ansigtsformat, siger barber Gustavo Vieira fra Brasilien.

Det vigtigste træk, som Vieira elsker ved faux hawk -typer haircuts, er bekvemmeligheden og den lette kamning, da det er et rodet snit.

“Mit hovedtip er at bruge mat effekt salve eller pulveriseret salve. Og husk altid at trække i tuden for at adskille trådene og få den til at falde på panden, ”foreslår Vieira, når han styler midfades.

Tekstureret pigget hår + medium fade

Se, hvor jævnt kontrasten mellem midterfade og skægfade flyder gennem hele hovedet.

"Den piggete hårstruktur er det, der får det hele til at skille sig ud. Tilføjelse af den rigtige mængde tekstur og stil giver dig mulighed for at have den rigtige balance med fade og stil, ”siger frisør Steve Olivares fra Californien.

“Denne medium tilspidsede frisure blev skabt til at passe til fyre med lange ovale ansigtsformer. Mænd uden skarpe kanter eller tilbagegående hår hjælper med at tilføre håret mere volumen og tæthed, ”bemærker Olivares.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave