28 Sejeste blonde Ombre -hårfarveideer i 2022

Indholdsfortegnelse

Tag din unaturlige eller naturlige blonde farve til det næste niveau med en af ​​disse populære blonde ombre hårfarver! Ombre blondt hår er stadig en af ​​nutidens mest trendy hårfarvningsteknikker, og de bliver mere kreative med tiden. Lucy Hale er en yndet celeb, der er en total knockout med dette farvejob.

Fra hår, der er flettet, bølget, lige eller krøllet, finder du en ombre frisure, der helt sikkert vil inspirere din næste hårfarve. I år inkluderer populære blonde farver platin, is, titanium, solkysset, champagne, aske, lys og mørk blond. Uanset om du vokser dit korte hår ud og vil tildække dine rødder, eller du vil ændre farven til dit mellemlange eller lange hår, er der noget her for dig. Nyd disse super trendy blonde ombre hårfarveideer!

Platinblond til gyldenbrun Ombre

Denne fantastiske mørke til lysblonde ombre på lange sexede bølger er en absolut bedøvelse! Dette ser endnu mere fantastisk ud på lange ombre -haircuts med alle dimensioner. Du behøver ikke bekymre dig om, at dine lokker vokser ud med denne brune bund, da dette look er helt lavt!

Fejlfri brun til blond Ombre

Denne smukke brune til blonde ombre er perfekt til naturlige brunetter til en fordel ved lav vedligeholdelse. Hårfarvetendenser som denne gør den ideel til en kvinde, der ikke kan lide engagementet i regelmæssige salonbesøg.

Se flere idéer til brun til blond hårfarve.

Mørk blond til lys blond

Den mørke blonde til lysblonde farvesmelte skaber et mesterværk fuld af klasse. Hele denne håridé viser sig at være en af ​​de ideelle ombre -inspirationer til blondt hår. Med sit stilfulde resultat vil damen, der bærer den, se smuk ud uden at prøve.

Blond til hvid Blond Ombre hår

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Zoe Wiepert
Hårfarver / pædagog @ Bumble and bumble. i New York, NY

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne hvide blonde til lysblonde ombre blev farvet til en iskold vaniljeblondine. Find en kolorist har specialiseret sig i naturlige hårblondiner. Tro ikke, at der kun er et par blonde toner som gyldenblond eller en askeblond hårfarve. Der er så mange toner imellem - babyblondine, vanilje, cremet, hvedeagtig, beige, solrig, karamel, butterscotch, abrikos, lyserød, rosenrød osv.

Hvad er dit bedste råd?

Overvej hudfarve, øjenfarve, øjenbrynfarve og hvordan du bruger makeup. Hvis du har lyserøde eller gyldne undertoner i din hud, vil en lyserød hårfarve få den lyserøde til at skille sig mere ud. Guldet i huden blandes med håret, og det bliver for meget over en farve.

Hvis du går i aske, vil det få din hud til at se lav ud, eller du ser ud til at se ældre ud. Når det er sagt, hvis du har lyserøde/gyldne undertoner, ville du være bedst med en mere babyblondine eller beigeblondine eller gøre hvad der sker dette billede - beige på toppen, der langsomt overgår til en baby iskald blondine.

Det er muligt at gøre asiatisk hår så let og også have en blød overgang, men det vil tage tid, og tålmodighed er også vigtigt, når man går fra mørkt til lyst. Forestil dig hårstrået som en træring, når du går fra mørkt til lyst. Efterhånden som det bliver lettere og lettere, bliver hårets neglebånd tyndere, men med de rigtige produkter kan du styrke håret.

Sort til Dirty Blonde Ombre frisure

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Crystal Quach
Frisør @ Essence Salon i San Diego, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Det bedste ved denne beskidte blonde ombre er al den dimension, der problemfrit blandes. Det er en indbygget naturlig tone blondine, der smelter fra de naturlige rødder. Bed din kolorist om at klippe dit hår først, og mal derefter i lyse stykker, der popper.

Hvad er dit bedste råd?

Brug Framesi color lover lilla shampoo en gang om ugen for at sikre, at den ikke bliver for messing. Amika Kure shampoo og balsam er til daglig brug, fordi den er sulfatfri og fuld af fugt.

Det er en meget lav vedligeholdelsesfarve (du går normalt ind i salonen hver 3-4 måned).

Ash Blonde Ombre på brunt hår

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Rachel Menchken
Designer @ Hair To Dye For i Easton, PA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en dimensionel askeblond ombre balayage. Hårpladerne blev malet ved hjælp af et ler -lysner. Tonaliteten og hvordan alle farverne smelter problemfrit ind i hinanden skaber smukke ombre farver.

Hvad er dit bedste råd?

At gøre ombre hår blondt er så universelt og kan gøres på alle forskellige farver og hårtyper. Men hvis du ønsker at gå lys fra mørkere hår, kan det tage flere sessioner.

Brun og blond ombre er meget lav vedligeholdelse, så det er godt for kvinder, der har en travl livsstil og ikke ønsker at komme hver 6. uge for touch-ups. Fordi håret lysner, kan du prøve at bruge en god fugtgivende sulfatfri shampoo og varmebeskyttende spray, når du bruger varme værktøjer.

Naturlig sort til blond Ombre

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Nga Bui
Frisør / Makeup Artist @ Creations Unisex Salon i Philadelphia, PA

Hvordan vil du beskrive dette?

Natrual sort til blond ombre er fantastisk! På dette foto blev håret bleget balayage på det sorte hår, derefter blev der brugt toner med 9n + 9v + 9t (Redken nuancer).

Hvad er dit bedste råd?

Brug lilla shampoo hver gang du vasker dit ombre -hår. Det vil tage det gule ud og gøre dit hår blondere. Hvis dit hår er krøllet og tykt, skal du regelmæssigt få en keratinbehandling for at gøre dit blonde ombrehår glattere og skinnende. Brug også en dyb balsam.

Blonde Balayage Ombre

Denne blonde balayage ombre er en smeltet ombre. For at opnå denne blondine skal du bede din kolorist om at blande dit naturlige hår til en lys blond ender. Dette vil skabe en blød overgang. Hvis dit hår naturligt er niveau 5, skal du ikke behøve at tone dine ender. Dette kan skabe en varm honningblond ombre.

For at forstærke din naturlige hårfarve med lav vedligeholdelseslysstyrke skal du bruge lilla shampoo. Dette vil gøre din blonde ombre lysere. Lilla shampoo forhindrer dig også i at besøge salonen for at blive rørt op igen.

Bleget blond til mørk brun Ombre

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Deryn Daniels
Senior Stylist @ Chrome Salon i Evergreen, CO

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en mellem til mørk omvendt balayage. To forskellige farver blev brugt; en kun få nuancer mørkere end den naturlige farve og den endelige farve i enderne mindst 5 nuancer mørkere end det naturlige niveau.

Det fedeste ved dette ombre hår er, hvordan blondinen smelter ind i den mørke farve. Det er altid nøglen med enhver balayage, blend blanding!

Hvad er dit bedste råd?

Denne ombre er til enhver naturlig blondine, der ikke ønsker at farve deres hår fuldt ud. Dette er en fantastisk måde at prøve noget nyt og udtrykke dig selv gennem hårfarve og ikke helt forpligte sig til at farve. Det er stadig en let løsning, bare trim farven af.

Kvinder med tyndere blondt hår kunne prøve dette og opdage, at dette look tilføjer dimension til deres hår og kan endda få det til at se tykkere ud.

Mørkebrun til mørk blond på naturligt krøllet hår

Disse søde lækre subtile blonde ombre -krøller starter naturligt som en dyb mørk farve og slutter med en varm blond ombre, der tilføjer dimension og definition til hendes stil.

Cremet blond til rød Ombre

Du kan have søde farvefarver, hvis du ikke vil gå hele vejen med denne dristige nuance. Denne kombination af denne blonde og røde ombre farve er virkelig fantastisk med lysstyrken og kontrasten, den skaber især på lange bølger.

I top Beige blond til blå

Denne drømmende havblå er bestemt hård at have på, men hvis du har blondt hår, kan du sagtens eje det. For at tilføje mere drama til denne beachy blanding, vink dit hår i bunden for en kølig finish.

Solkysset blond til lilla Ombre-hår

Tid til at gøre noget anderledes og sjovt! Denne solkyssede blondine til lilla ombre vil give dig et flatterende udseende og jazzende dine lange lokker. Afslut det med naturlige, løse bølger for at vise de forskellige toner og dens smukke dimension frem.

Trendy Blonde Ombre til Sølv

En super charmerende frisure at have på er denne metalliske blonde til sølv ombre farvesmelte, der kombinerer moderne og klassisk på samme tid! Det er perfekt at vise frem med lange lokker og en fair til medium hudfarve.

Lys Ashy Blond Ombre til Violet på kort hår

Denne lækre askeblonde til lavendel ombre er en helt yndig måde at forstærke et simpelt glat mellemlangt hår. Efterlad dine rødder med dig naturlig skygge, så du ikke skal bekymre dig om vækstfasen.

Naturlige mørke rødder til titaniumblond Ombre -hår

Instagram @caroline.anythingbutbasicKombiner beachy vibes med en iskold hvid blond hårfarve for at få en fantastisk kontrast til din lange bølgete manke. Denne perfekte blanding af varme og kølige toner passer smukt til enhver hudfarve.

Honningblond til kastanje brun Ombre frisure

Hvis du er nysgerrig efter at eje et naturligt dybt mørkt brunettehår, men ikke vil slippe dine elskede varme lokker, er denne kombination et must-prøve for dig! Denne trendy honningblonde til kastanjebrune ombre i de bølgede ender tilføjer stil og definition dimension og definition.

Rød til blond på langt Ombre -hår

Den misundelsesfremkaldende varme, der går glat ned gennem de tykke frodige bølger, definerer en perfekt gradient. Går fra dybt orange-rødt hår til en gylden blond ender, denne ombre supplerer enhver hudfarve med lyserøde eller varme undertoner. For et mere iøjnefaldende look, sæt det op i en hestehale under din træning eller afslappede udflugt.

Lysebrun til Blond Ombre Frisure

Dette har en farveblanding, der beviser betydningen af ​​ombre hår med sine bløde, men sensationelle overgange fra brunette til lyse nuancer. Du kan bedst fremvise disse lysebrune til blonde ombre-looks med et medium til langt hår, der er stylet bølget for mere dimension og volumen.

Blond til sort

Få det blondine til sort ombrehår og vær en head-turner hver gang! Et langt hårklipp er det, der får de kontrasterende toner til at se mere dramatiske ud. Bevarelse af livskraften i den blonde nuance ligger i den rigtige brug af en lilla shampoo.

Champagne blond til varm karamel

Champagneblond til varm karamel hårfarve er perfekt til at opfriske mørke lokker. At være blond når det er naturligt mørkt, betyder ikke altid en transformation, der er meget vedligeholdende. Prøv denne smukke ombre! Den har en blonder og lysere farvesmeltning, der holder rødderne mørke, så vedligeholdelsen ikke vil være for krævende.

Jordbærblond til rød Ombre

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Amber Dziekan
Frisør / makeupartist @ Excuria Salon and Spa i Williamsville, NY

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne jordbærblonde til røde ombre er perfekt til den dame, der leder efter noget sjovt og anderledes, men ikke ønsker vedligeholdelsen.

Det største ved denne ombre er, hvor sømløs den ser ud, og hvor sjov den er.

Hvad er dit bedste råd?

Hvis dit hår er naturligt glat, kan det se lidt anderledes ud, end hvis dit hår er krøllet eller struktureret. Denne ombre opnås let uden at beskadige håret, hvis du har jomfruhår.

Omvendt blond til brunette Ombre

Ikke en typisk blond ombre på brunt hår, helt sikkert! Start en trend med en omvendt blond til brunette farve smelter sådan. Den har en skyggerod for at undgå en hård linje, når du vokser ud af dit lange, bølget hår. Lad aldrig din blonde nuance blive til en messing, så brug den bedste lilla shampoo.

Blond til brun Ombre med bølger

Spørgsmål og svar med stilskaberen, Kayla McConnell
Frisør / Student @ Phagans ’Cosmetology Colleges i Corvallis, OR

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en omvendt blond ombré -højdepunkt, der går fra lys til mørk. Dette hår har en problemfri blanding med farve, der smelter.

Hvad er dit bedste råd?

Hvis du vil have en frisure med lav vedligeholdelse, så er denne den for dig. Ved at holde dit naturlige hår ved rødderne og farve midten til enderne beholder du en lav vedligeholdelsesskygge, mens du stadig afgiver en erklæring.

Mørk blond til karamelbrun

Mørkeblond til karamelbrun ombre vækker en fejlfri smelteeffekt. Så længe farven forbliver skinnende, får den fortryllende vaske-og-gå-hår. Dette er også perfekt, hvis du ikke kan beslutte, om du vil blive lysere eller mørkere. Du får det bedste fra begge verdener!

Brun til Icy Blonde

Her er en brun til iskold blond omvendt ombre til en unik, blød toneovergang! Gradueringen af ​​farver passer til en lang voluminøs, bølget frisure. Den falmede effekt er en straight-up brand!

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave