21 Bedste Pompadour Fade Haircuts (2021 Guide)

Pompadour fade er en smuk kombination af to meget populære haircuts - pompadour og fade. Selvom de vigtige dele af den originale stil bevares, tilbyder den moderne pompadour fade haircut mange stylingsvarianter. For eksempel kan fyre vælge en høj, mellem eller lav fade på siderne; og vælg derefter en hud- eller barberkniv. Tilspidsningen er nøglen til at skabe det høje kontrastudseende.

På samme måde kan mændenes pompadour styles på toppen på forskellige måder. For eksempel kan du style en pompadour rodet eller pæn, struktureret eller glat, og kombinere den med en kam over eller hård del. I sidste ende er en falmet pomp alsidig nok til, at du kan omdanne dit mellemlange eller lange hår til en række andre seje mænds frisurer.

Tjek disse fantastiske pompadour fade haircuts for ideer til, hvordan du klipper og styler dit næste snit!

Razor Faded Pompadour

Razor fade er en af ​​de mest populære måder at bære en pompadour på. Fordi snittet er rent og meget kort, har fyre det lettere at style. Plus, de barberede sider fremhæver det længere hår ovenpå.

Low Fade Pompadour

Selvom denne pomp tilbyder meget højde, gør den lave koniske fade på siderne det til et mere konservativt udseende.

High Fade Pompadour + Hard Part

Den hårde del fortsætter med at dukke op som en af ​​årets hotteste hårtendenser. Den høje fade og line -up giver et frisk look, mens den adskilte pompadour skaber en stilfuld æstetik.

Skin Fade Pompadour

Huden falmer stadig en fantastisk måde at klippe dit hår på siderne. På grund af dette super korte herresnit og den kontrast, det skaber, springer folks øjne automatisk til den flotte teksturerede stil med denne pæne pomp.

Rodet Pompadour

Den rodede pomp giver en oprørsk version af denne klassiske frisure. Tekstureret og flydende, du kan ikke benægte denne pompadour -haircut skriger sexet og stilfuld med minimal indsats!

Moderne Pompadour Fade

Denne moderne pompadour har et unikt twist til den klassiske stil. Med en skaldet fade, hårdesign og falmet skæg bør alle fyre prøve dette trendy hårklipp!

Mid Fade Pompadour

Denne korte pomp kombineres med en mid fade og skæg til et look, du bare ikke kan gå galt med.

Pompadour kam over fade

Dette eksempel integrerer to meget populære frisurer - pomp og kam over, så fyre kan style en række seje snit!

Razor Fade Pompadour

Razor fade giver en varm tilføjelse til enhver pomp. Fordi barberede sider mere er en moderne ting, tilbyder dette eksempel en balance mellem klassisk og nyt.

Pomp Fade + Hard Part Kam Over + Fuldskæg

Kammen over pomp giver et cool twist til en retro frisure. Gutter med tykt, glat hår opfordres til at prøve at style dette look.

Messy Pompadour Taper

Ikke alle pompfades skal være ekstremt korte på siderne. En klassisk konisk fungerer lige så godt, og denne har en rodet tekstureret pomp med højde!

Tyk Moderne Pompadour + Undercut Fade

Skønheden ved pompadouren er, at den er fantastisk til enhver form for kortsider, inklusive en falmet underskæring. Denne version af looket tilføjer lidt af en glat ryg for et unikt touch.

Mid Skin Fade Pompadour + skæg

Den midterste hudfade er vokset i popularitet som et sødt medium mellem høje og lave fades.

Bølget Pompadour + Høj Fade + Skæg

Hvis du har krøllet hår og ikke troede, du kunne style en pomp, tænk igen! En bølget pompadour fade kan opnås med nogle stærke pomade og en føntørrer.

Pomp kam over + lav hudfade + skæg

Denne lave hudfade og hårde kam over tilføjer et særskilt look, der får enhver fyr til at skille sig ud i en mængde!

Spiky Pomp + Skin Fade + Line Up

Den piggede pompadour er en ny variant, du ikke ser ofte, men burde. Vi ville elske at se flere fyre prøve denne version!

Tekstureret Pomp + High Fade

Tekstureret frisurer har været alle raseri i de seneste år, og dette er det perfekte eksempel på hvorfor. For en mere naturlig finish, prøv en mat pomade!

High Bald Fade + Shape Up + Slick Pompadour

En form op er en glimrende måde at rense din hårgrænse på, mens du understreger dit hår ovenpå.

Ryg og udskæring af Pomp Haircut

Da de fleste billeder fokuserer på forsiden og siderne af en pompadour -haircut, fandt vi ud af, at det var fornuftigt at give dig et ryg- og halsudseende. Denne lave hudfald falmer perfekt ind i nakken.

Klik her for flere måder at klippe og style en pompadour på.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave