Top 10 efterårshårfarver i 2022, ifølge farvekunstnere i efteråret

Godt efterår allesammen! Efterårssæsonen 2022 er altid en sjov tid på året for at hente inspiration fra træblades skiftende farver og den lækre komfortmad og prøve noget nyt med din hårfarve. Denne efterårssæson farver spænder fra inspireret af efterårshimlen til græskarkrydderi!

Tjek disse smukke fotos af efterårshårfarver, der er i trend i denne sæson!

1. Sprød æblecider

Dette lange sprøde æbleciderhår er en smuk septemberfarve. Smuk, trendy og alsidig-dette kunne være det, de fleste damer har lyst til. Det er altid en god idé at tilføje bølger til lange lokker. Bølger giver manen en mere moderne stil og fremhæver farveens striber.

2. Sangria Burgundy Color Melt

Her er en sangria burgunder -farvesmelte for at fjerne kedelige frisurer. Den subtile rødlige tone er tydelig og kan fange folks opmærksomhed. Upåklageligt bourgognehår som dette smigrer lys til medium hudfarve.

3. Kobberrøde paneler med mørk brun

Gå efter kobberrøde paneler med en mørk brun nuance, og nyd den kantede, ultra-chikke hårfarve! Dette er ideelt, hvis du er en naturlig brunette, der leder efter en sjov måde at glatte dit hår på. Kobbertonerne tilbyder flatterende efterårsvibber perfekt til at matche efterårets OOTD'er.

4. Chokolade og kastanje Balayage

Denne chokolade- og kastanjebalayage er en god mulighed for at tilføje udstråling til mørkt hår. Det ser naturligt og blødt ud. Bortset fra at fremhæve striberne i varme nuancer giver bølgerne også lokker mere volumen. Resultatet er en bombe-ingen tvivl!

5. Varm blond Capuccino

En varm blond cappuccino -skygge plus teksturerede bølger resulterer i en æstetisk frisure til efterårssæsonen. De mørke rødder får tonerne til at springe ud og skabe en elegant dimension. Denne hårfarve passer til fantastiske kvinder med en gylden undertone.

6. Karamel og mokka

En kombination af karamel- og mokka -højdepunkter på lange, bølgede lokker giver en supermodelstemning! Disse hårfarver skaber en dimensionel illusion, der forbedrer hårets naturlige tekstur. Det, der er godt ved denne efterårshårstrend, er, at den har lav vedligeholdelse. Årsagen bag det? Mørke rødder.

7. Græskar Spice Hues

En fusion af græskarkrydderfarver skaber en blank novemberfarve, helt sikkert! Den varme tone gør underværker på en tyk, lige tekstur. Style håret med store løse bølger for at tilføje en dramatisk bevægelse og volumen. For en skinnende finish, der varer en dag, tåge en glansspray over hele trådene.

8. Rød og rav blanding

Det røde og gule blandede udseende afspejler efterårsblade på bølget lokker! Der er den dimension, der tilføjer ekstra tekstur til et mellemlangt hårklipp med hakkete ender. Både skyggen og tilføjede pandehår skaber en moderne og yngre udseende høststil!

9. Brændte orange og rødbrune toner

Brændte orange og rødbrune toner er et perfekt par til en efterårsløvhårfarve. De kombineres så naturligt, og resultatet smigrer lysere eller køligere hudfarve mest. Skyggen ser endda federe ud på en kort, tekstureret frisure.

10. Deep Brunette til Oak Brown Ombre

Denne dybe brunette til egebrun ombre er bedre med lange, strandede bølger. Tonerne blander godt sammen, ser ubesværede og smukke ud. Vælg denne nuance i løbet af efterårsjævndøgn, hvis du har en oliven hudtone, da denne hårfarve supplerer en så varm teint.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave